Окончателно: Жени и Тачо разделят куклите и парцалите

Жени Тачо скандал бираЖени Калканджиева окончателно е решила да излети от семейното гнездо.

Манекенката била вече  непреклонна и заявила, че развод с Тачо ще има и това просто е въпрос на време.

Според приятели на шестата в света тях драмата с ВИП- съквартирантите ще се реши завинаги и то съвсем скоро. Семейството им вече е счупено гърне. Жени е абсолютно  твърда в решението си да се раздели със Стефан, категорични са близки до Калканджиева.

Досега Жени успя да прости и да преглътне много неща. Тя стоически понесе присъствието на любовницата на мъжа си във ВИП Брадър, постара се да  се държи човешки със Зорница Линдарева, без да я обижда и да я тормози заради нараненото си его, дори я защитаваше, когато пияният Тачо я нападаше.

Успя и да преглътне срама, когато любимият й я наричаше глупачка, празна тиква, идиотка и с какви ли не още обидни епитети, след няколко бири. Преживя и излагацията от пиянството му пред цяла България, когато той на пияна глава я нападаше и й се заканваше да я набие или да й отмъсти след предаването. С помощта на съквартирантите, тя успя да овладее брачната си невроза и да даде още един шанс на разпътния си съпруг. Макар и да знаеше, че след Зорница Стефан е имал още една любовница, че е скандалджия, че обича да си пийва и да я излага навсякъде.

Разбираш ли, аз с него не се чувствам жена, оплака се тя на Камелия Воче, когато той за пореден път се напи и я обиди. Не се чувствам пълноценна, не се чувствам пълна. Все едно че имам още едно дете и никога не зная каква беля ще направи и ще умра от срам.

Поредният удар за Жени дойде, когато съпругът й си взе хонорара от Брадъра и го похарчи за чисто нова лъскава кола, а парите уж щяха да бъдат заделени за образованието на сина им  Жорко. Тачо предпочете играчка за себе си, вместо за детето си.
Разпадащото се семейство е взело  решение двамата да си поделят родителските права върху детето и Тачо да може да го вижда винаги, когато поиска. Той ще си получи ключа за жилището, което жена му му купи и ще си живее там с поредната красавица, омаяна от селския му чар, а Жени ще събере останките от живота си и ще се мъчи да продължи напред.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/j_ZV1qLevrQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *