Емил Каменов се сдоби с прякора „монтанска баба“

Христо кофиОгромна излагация за Емил Каменов в Биг Брадър! Мачото, който не е особено силен в главата, се оказа слаб и в ръцете.

Охранителят на звезди, който непрекъснато се хвали колко е як  и силен, клекна като баба пред ниския, но набит и добре трениран Христо Трифонов от Поморие. Първия път това се случи в номинационната игра. Съквартирантите трябваше да носят сок в чаши на главите си и да го изсипват в две прозрачни кофи, които пък капитаните на отборите трябваше да държат във въздуха в ръце, успоредно на рамената.

Каменов омаля да държи празните кофи и ги хвърли под предлог, че неговите хора ги пълнели повече, а при Христо имало по-малко течност. Така и така ще изгубим мисията, тросна се той. Брадърът му припомни, че мисията не зависи от количеството пренесена течност, а от това кой капитан ще изпусне пръв кофите. Въпреки това, монтанецът се заинати и обясни, че играта не била честна.

Готов ли си да застанеш сам срещу Христо, без да ви разсейват други и да го победиш, попита гласът в изповедалнята. Готов съм, Биг Брадър, и ще го победя, размаха мускули Каменов.

В новата игра обаче, организирана само за тях, той издържа само четири минути и се пльосна на колене на земята, а доста по-възрастният от него Христо отново го победи.

Монтанска баба, фукльо, изригнаха хората по форумите. И в „Къртицата“ и сега Каменов само показва мускули, но явно не може да си служи добре с тях. Заплахите му, че ще набие някого, явно стряскат само дамите. Той използва силата си точно срещу тях, като ги размята из къщата и прегръща момичетата, а после ги принуждава да му готвят, сервират и да му вдигат масата.

А звездите, които охранява, явно ги пази с още помагачи, щом един Христо на средна възраст може да го победи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Какви мускули!?!?!?!? Това е бъркочи и химия които са увредили и мозъкът му.

  2. Малка главичка, голямо тяло, мозък като на колибри. С мускулите може да плаши само момиченцата-

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *