Обрат! Мариана Попова заряза Веселин Плачков и си прибра неверния Ханес! Виж Тук:

mariana_plachkov
Мариана с Веселин Плачков

Темпераментната певица Мариана Попова май отново е простила на  италианеца Ханес,  с когото живее на семейни начала от години.

Марианчето се хвърли на светската амбразура, за да защити връзката си с италианеца, с когото от няколко месеца са разделени. И за когото светската клюка не спира да мълви, че е много предразположен към чуждите дами и алкохола.

Мариана категорично отрече слуховете, че има ново гадже – актьора Веселин Плачков.

Преди 3 месеца певицата завихри тежък скандал с любимия, който, въпреки че й предложи брак във ВИП Брадър, още не я е отвел до олтара. Той залитнал по млада сервитьорка в ресторанта си, а ядосаната Мариана му показала вратата.

В същото време според слуха певицата се сближила с Веселин Плачков, който изигра ролята на Левски във филма на Максим Генчев „Дякон Левски“. А после участва и в клип на Попова.

Мариана и Ханес със 7-годишната им дъщеря Мария - Магдалена!
Мариана и Ханес със 7-годишната им дъщеря Мария – Магдалена!

Плейбоят-актьор повлиял положително на Марианчето, затова  нейни фенове коментират, че раздялата с Ханес, я настроила „революционно“.

Явно обаче Мариана и Ханес са се наиграли и прибрали, защото тези дни певицата избухна в социалната мрежа: „Не съм с Плачков, с Ханес съм!“

Двойката, която има седемгодишна дъщеря, явно си е дала нов шанс. Плачков внезапно се превърна в „добър приятел”, а италианецът в „любовта на живота й”.

Очаква се връзката между певицата и италианския й мъж да се узакони преди дъщеря им Мария-Магдалена да отиде на абитуриентския си бал, шегуват се зевзеци.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *