Защо Камерите Скриха Деси Цонева?! Вижте Какво Крие ВИП Брадър от Зрителите! Виж Тук:

Деси тъжнаДеси Цонева качи поне пет килограма във ВИП Брадър и лицето й се окръгли като месечина.

Освен това то непрекъснато е подпухнало от вечното й пиене, но докато в началото камерите я даваха все с чаша в ръка, от известно време насам уж всевиждащото око на Биг брадър успешно крие от зрителите чашата.

Деси се е метнала на Цоневия род, каза огорчено баба й Анахид Тачева в свое интервю. При нас никой не пие, или го правим с мярка. Аз предаването не го гледам, но чувам от приятелки какво прави тя и ми е мъчно. Ние ли я разглезихме, тя ли си е такава, не знам! И това с мъжете, и това с пиенето не ми харесва. Дано като порасне, улегне малко… но тя мина вече 30 години и не зная кога ще стане сериозен и отговорен човек, въздъхва отчаяно известната баба.

Дали тя или майката на Деси са се обадили в Нова телевизия, не е ясно, но внучката на Анахид попада все по-рядко в кадър. Докато за Жана Бергендорф проглушиха ушите на зрителите, че е качила килограми, за Деси не се чува ни звук, ни коментар.

Деси шампанскоВидно и тя е в абстиненция, защото е обществена тайна, че харесва забранените вещества. И също наваксва с много ядене и пиене на алкохол.

Формите й са се налели и ходи нарочно в черно, за да не изпъкват! А продуцентите правят всичко възможно да скрият позора й и да замажат нелицеприятната истина.

Тя уж влезе, за да подпомогне на фондацията на името на починалия й баща, но вече 50 дни не се е сетила за това и не се отлепя от бутилката, коментират наблюдателни зрители.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *