Нора Стоичкова: И Прокопиев изгоря! Мафиота Борисов не прощава – който се е заиграл с него, накрая умира!

„Всяка година 4 млрд. евро напускат България заради разпадащите се институции и все по-влошаващата се бизнес среда. И това е съчетано с масирани поръчкови репресии на институциите. Чуждестранни и български инвеститори панически изнасят парите и бизнесите си от България под угрозата поръчкови прокурори и служители на КПКОНПИ да нахлуят в офисите и да разбият бизнеса им. Страшно е. Партията на Борисов унищожи малкия и средния бизнес и вече посяга на едрия такъв. Явно целта му е да сложи ръка на всичко в държавата“… заяви Иво Прокопиев днес пред бТВ.

Прокопиев алармира и за репресия срещу самия него. Миналата седмица спецпрокурори влезли в офисите на негова фирма. Наблюдаващият прокурор обясни, че акцията била част от разследване, свързано с предприятието на Прокопиев „Каолин“.

„Става дума за „циркаджийско искане” на прокуратурата на ГЕРБ за предоставяне на документи, които са от периода 2000-2001 г. и които са за покупка и продажба на акции. В този период фирмата ми бе под надзор и цялата информация е при тях. Тоест- цялата драматизация, която сега се създава, е напълно безплодна и ненужна. А едничката цел е да бъда омаскарен. Неслучайно с прокуратурата в офисите на фирмата ми нахлуха и журналисти от жълтите медии на Делян Пеевски, който обслужва информационно властта. Медиите му отразиха събитието „шумно, кресливо и лъжливо”, поясни Иво Прокопиев.

И продължи: „Идеята, че въпреки токсичната бизнес среда, която ГЕРБ създадоха умишлено, в България все още е останало някакво свободно предприемачество, което не е част от корупционния им модел, вбесява Борисов. Затова са и днешните атаки на властта срещу хора като мен. Властта цели на всяка цена да покаже, че успех извън обществените поръчки и европейското финансиране, които се разпределят от ГЕРБ, в България не е възможен. Такива са правилата на управляващата мафия ГЕРБ. И всеки, който се опитва да играе по нормалния пазарен и конкурентен принцип, вече е наказван и атакуван демонстративно, за да сплашат и останалите”, каза още Иво Прокопиев.

В края на интервюто си бизнесменът заяви, че е завел дело срещу България в Европейския съд за правата на човека за незаконните действия на КПКОНПИ срещу него.

В интервюто си днес бизнесменът-издател и пръв соросоиден грантополучател в републиката Иво Прокопиев каза много истини за мафиотизираното управление на страната. Но и много премълча. Като например: И дума не обели за личните си заслуги относно изстрелването на баш мафиотския главатар Бойко Борисов на премиерския пост, както и за завръщането на същия за втори мандат през 2014 г. (след истерични добре заплатени соросоидни протести на „умните и красивите“)

За премълчаните от Прокопиев неудобни за самият него истини обаче се обади журналистката Нора Стоичкова. Ето как коментира тя изказването на бизнесмена:

Нора Стоичкова

„Само един въпрос имам – Иво, защо нищо не споменаваш за периода 2001 – 2013 г., когато с Цветелина Бориславова дружно постилахте на управлението на Борисов и правехте бизнес под закрилата на същия мафиотски главатар? Къде гледа тогава бе, брат ми?

И каква е разликата между приятелят ти Борисов преди 20 години и врагът ти Борисов днес? Ще ти кажа – разликата е само в мащаба на неговото влияние. Тогава Той управляваше бюджета на охранителния си бизнес с Цветелина Бориславова. Сега управлява държавния бюджет и присвоява по най-различни начини значителни части от бюджетните излишъци.

А за вашата соросоидна групичка, дето разпределя парите на „Америка за България“, Иво, вече не остава достатъчно плячка?! А какво очаквахте? Марио Пузо не си ли чел? Там където стъпи мафията, трева не никне. Не знам защо сега ти е криво, пък преди 20-тина години му се радвахте с Костов и Левон, и с удоволствие му размитахте и угаждахте на политическите мераци. Борисов просто ви надигра. Взе си своето. А неговото свое вече е всичко, което си хареса. Това вече го разбират и политическите му партньори.

Няма такъв, който да се е заиграл с Борисов и да не си е изпатил. Не че другите не си патят, ама поне не му лягат, нали така?! А вие, соросоидни градски десни, преспахте с него за пари, а сега ви е криво, че ви е пре….цакал. Skandalno.net

Нора Стоичкова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГОСПОДИН НАРОДЕН ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ БЪДЕТЕ ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА ОБИЧАН ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД БЛАГОДАРИМ ВИ ЧЕ СТЕ СЪС НАС НАРОДА ИМАТЕ ВСИЧКАТА НИ НАРОДНА ОБИЧ ДОВЕРИЕ И НАДЕЖДА ИСКАМЕ СВОБОДАТА СИ КАКТО ПРЕДИ 1989 ИСКАМЕ ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ПРОМЯНА НА КОНСТИТУЦИЯТА ИСТОРИЯТА НИ ИСТИНСКАТА ОТ ПРЕДИ 1989 ЧИСТА И СВЯТА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА СЪС ВАС РУМЕН РАДЕВ БЕЗ НАТО ЕС САЩ СОРОС БЕЗ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ МАФИЯ ГЕРБ И ВИНАГИ СЪС БРАТСКА РУСИЯ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ВЪЗМОЖНО САМО СЪС БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ ЗА ДА Я ИМА БЪЛГАРИЯ

  2. БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ВЪЗМОЖНО ЕДИНСТВЕНО И САМО СЪС ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА РУСИЯ

    • Вярно е, анонимен, вярно е, че бъдещето ни е единствено с Русия, ама големите управляващи тикви не вдяват! Два пъти руснаците ни освобождават, помагаха ни непрекъснато като на по-малък брат, а сега неблагодарните идиоти ги отритват. Срам за тях, защото народът сме кръвно свързани с братушките.

  3. Всичките са маскари и рано или късно ще си получат заслуженото. Крадат и плюскат до посиране! А и когато атовете се ритат, магаретата мълчат!

  4. САМО БРАТСКА РУСИЯ МОЖЕ ДА ВЪРНЕ ДЕЦАТА НИ В БЪЛГАРИЯ ЗАЩОТО ГИ ОБИЧА КАТО СВОИ НАТО ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НИЕ НИКОГА НЯМА ДА СТРЕЛЯМЕ СРЕЩУ РУСКИТЕ НИ БРАТЯ ДАЖЕ И НА СНИМКА СЛАВА ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ ТИ СИ НАШАТА ОПОРА НАДЕЖДА МЕЧТА ГОСПОДИ ПАЗИ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ

  5. Откак ББ е на власт се чудя,как така този некадърен за нищо,не особено интелигентен, без никакъв управленски дар,за разлика от ЦЦ,който му изгради партийните структури,успя да влезе във властта и което е още по-трудно да се задържи в нея,с чия помощ стана това?Освен другите стандартни отговори за това,аз ще добавя,според мен още един!Много жени на средна,а и по-млада възраст съм слушала да се прехласват от „мачото“ Бойко,и за мен няма съмнение,че същите и го издигнаха на гребена на вълната,поне в началото,преди да се разбере,колко е страхлив всъщност „мачото“!Вече започвам да разбирам,защо не са давали преди на жените да гласуват-защото те гласуват с очите,а не с разума си!

  6. От името на средностатистически руснак:
    Сколько раз вас можно освобождать, неблагодарные сволочи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *