НИНОВА СРИНА БОРИСОВ! Нарече го ПРОСТАК И СТРАХЛИВЕЦ! Всичко за Титаничния Сблъсък Виж Тук:


„Борисов се прави на голям бабаит, но е страхливец!

Вече 15 години заема високи постове в държавата, но никога не се е осмелявал да застане очи в очи с който и да е от опонентите си. В момента той се страхува не само от мен! Той се страхува по принцип! Такава му е душата. Затова и винаги се стреми да минава между капките, а да слага други на амбразурата“, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод несъстоялия се дебат между нея и бившия премиер.

„Дебат няма да има, защото  Борисов просто не може да води разговори очи в очи, не може да дебатира. Речникът му е беден и когато стане дума за аргументи, вади все едни и същи овехтели мантри! Повтаря като развалена плоча за саниране и магистрали. Като дори там се обърква от време на време“, каза още Нинова и продължи:

„Той искаше да мине по перваза – вместо дебат между двама ни, той предложи да има сблъсък на експерти. А ние двамата да сме си стояли отстрани и да сме гледали. Имаше намерение да аплодира своите или да освирква другите, сякаш се намираме на футболен мач. Господинът така и не осъзна, че двамата се него не сме наблюдатели, а преки участници в изборите. И хората искат да чуят нас, а не наети от всяка политическа сила странични играчи.

Бойко Борисов много добре знаеше какво ще го попитам – защо лъже,  че оставя държавата в стабилно състояние, а в същото време са скрили от народа дългове от 17 милиарда!

Щях да го попитам и за заемите, за слугинажа в Брюксел, за разкрачената позиция по всички жизненоважни за страната въпроси и за много други неща… Но той се скри! И предложи двамата да се дуелираме, но чрез наети от нас други спаринг-партньори“, каза с насмешка Нинова.

Корнелия Нинова е безкрайно права!

Откакто взе властта през 2009 г. Бащицата на нацията никога не е заставал лице в лице в спор с някого по какъвто и да е въпрос. Винаги е обграден от свитата си от министри, а при преки срещи с електората до него се скъсва да му шепти на ухо пиарката му, която на срещата с българите в Лондон дори стана за смях.

На сгляда с избирателите си по време на предизборни кампании пък Борисов винаги мъкне след себе си екип и след като си изпее песента за магистралите и санирането, дава думата на по-словоохотливите, или по-точно – на по-знаещите и по-можещите.

Затова пък с охота ходи по интервюта в купените от ГЕРБ 3 национални телевизии. Но там задължително е сам и изнася дълги монолози. А водещите не само не му противоречат, но и треперят от страх да не му зададат някой въпрос извън предварително договорените. Така интервютата се превръщат в монолог, приличащ на Мирча Кришан и краставицата. И никой, ама никой не смее да го прекъсне и да го попита каквото и да било. Защото ще остане без работа.

Ако на предизборните срещи пък някой посмее да му зададе въпрос я за пенсии, я за тежкото положение на народа, Борисов го измерва с отигран хладен поглед, вирва нос, разсърдва се и прекъсва срещата. Но пък ако друг сервилно иска да си направи селфи с него, Бащицата ухилено позира.

Изводът е ясен:

Винету е патологичен случай: Той е свикнал да е сам. Сам да управлява, сам да си говори, сам да си отговаря… а всяко съмнение в неговата безпогрешност го изважда от зоната му на комфорт.

Той панически бяга от пряк диалог, защото веднага ще лъсне колко е прост и  ограничен, колко му е беден речника, а интелектът му е на пожарникар, каращ пета година първи курс (без да обиждаме пожарникарите)! И смята, че мускулите по тялото му, стойките и чупките му компенсират ограничения брой мозъчни гънки.

От 15 години със съдбата на България си играе един слабо образован банкянски хитрец с речник от 500 думи, от които използва най-много сто и то ако се разгорещи.

Управлява ни един самовлюбен простак!

А дали вината не е в нас, че го оставяме да си разиграва коня, да си вее х… и да ни прави на маймуни?

България не е зоопарк, Борисов!

Има нужда от интелигентни управници, а не от селски тарикати.

Затова сбогом! На нас, журналистите от Skandalno.net ни беше забавно 8 години да описваме и анализираме абсурдно-идиотската ти нелепа персона! Но през годините образът ти стана гротесков – смешно, смешно, та чак страшно! 

Обаче на народа май вече не му е забавно да ти се присмива! Тъй че бягай дорде е време и дорде не са те запукали с камъни, банкянско недоразумение ньедно! Skandalno.net

 

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

16 коментара

  1. Госпожо Славова,нас не ни интересува мнението на журналистите Ви!!
    Защото е просташко!!
    Не само просташко,но и идиотски написано!
    Върнете се в началното училище и изучавайте етика и морал на словото!!!
    Аман от идиотски писания!!!!

  2. То такъв ни народа…колко са умните и почвени хора. Затова ще си го гледаме и в следващия парламент, дано да не е и в МС.

  3. Права е. Той никога не е ходил на дебат. Пада си само по уговорените мачове.

  4. Станислава, прекрасна статия! Дано повече хора я прочетат, аз ще помогна за това. Ти си истински журналист.БРАВО!
    А този „Чичо“ отгоре е с гипсиран мозък още от времето на Тодор Живков, тартора на…аз го наричам БОКЛУК БОРИСОВ!ЧЕСТИТ ПРАЗНИК 8 МАРТ!

  5. Ти пък къв си бе,мазохист или и ти лапаш парички от някой като боко

  6. МАЛЕ МАЛЕ ГОЛЯМ СРАМ И ТОЯ ЧОВЕК МОЖЕ С ТИЯ ОБИДИ ПО КВАЛИФИКАЦИЯ ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА ООО ГОСПОДИ ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ

  7. Госпожа лъжаРЕШЕТНИКОВА слезе на ниво КАКА СИИКА.Да се събират с Рамадан и да си го слагат споменатия от него бай…. х Е те тая счупи къщата Долнопробна кучка. И тая се напъва да управлява държавата .Нивото и е умопомрачитееелно ниско! Сраааам ме е да живея в тази държава! Като прибавя и Слави и извинете–ЧАО –повръщам!

    • Когато стигнеш половината ниво на Нинова, ми се обади, нещастнико!

  8. г-жо Славова,явно вие сте един от глашатаите на столетницата,но и също така зависима от Боико.Обзалагам се че вечер мислите за Боико нощем сигурно го сънувате а сутрин търсите опорни точки.Тоя човек ви взе акъла,вземете се във ръце бе хора,разхождаите се свободно измислете \въпреки че не вие присъщо\нещо позитивно и което не е свързано с Боико и току виж че освен баби и дядовци ви харесат инякои по млади избиратели.Пожелавам ви го.

  9. БОКО Е ПРОСТАК ЗАЩОТО Е ПРОДАЛ ТОКА НА ЧЕХИТИ / ПИДАЛ НИЩАСТИН

  10. Много си пpава, Станислава,като сpавняваш наапеpените му мускули с гънките в мозъка. Доpи и Беpлускони когато го каpаше да напъва мусклети си.
    Именно затова той /Тиквата/ драстично увелечи заплатите на повицаите да го пазят, за да ненаправят пенсионерите някой сакатлък по време на европредседатилство.

  11. Великолепен анализ СЛАВОВА. Не очаквайте всеки , който го чете да го оцени, че и да го адмирира. Простаците и духовно бедните у нас преобладават. САМО ЕДИН УМЕН ЧОВЕК МОЖЕ ДА ОЦЕНИ ДРУГ, ДАЖЕ И ДА НЕ СПОДЕЛЯ МНЕНИЕТО МУ. ГЛУПАКЪТ НЕ МОЖЕ, И това е генетично. Нали знаете одата на Радой Ралин за глупака, брониран и непобедим, а спорът с глупаци е безсмислен. Тъжното е, че освен глупави, много от хората са подли и продажни, и даже образованието не им пречи.

  12. Мечтая да видя грозното и гадно сгромолясване на Шебека в един дебат не само с Нинова, може и с Костадин Костадинов. На последния мисълта му върви като картечница, а обемът от знания достатъчен за да покаже цялата празнота на Боковия мозък. Това, че еднокнижникът е интелектуална нула е ясно за много, но това, че толкова хора, че и много образовани се поставиха в ръцете му е най-страшното. Хитрец и подли и продажни души, това е позорния коктеил на ръководството на България.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *