Никол Станкулова ще съди сайт, който я погребал

Никол ще пееНикол Станкулова стана поредната жертва на сайтовете за продажба на дрехи и обувки, които привличат клиенти с бомбастични и измислени новини. Вчера два такива сайта я обявиха за умряла.

Наложи се синоптичката да обяснява  сутрешния блок на Нова, че е жива в добро здраве и бясна. Ще съдя сайта, защото тези хора нямат капка съвест и не им пука какво причиняват на другите и най-вече на близките им. Станкулова сама се обадила на родителите си да ги предупреди за публикацията и на роднините си да не се изплашат.

Нямате идея колко мои приятели останаха шокирани и ми звъниха по телефона, за да се уверят, че е станала грешка, проплака Никол. Батерията ми падна, устата ми пресъхна да обяснявам и да се възмущавам с всеки един за нелепицата, която е излязла по мой адрес.

В същото време в друг сайт прочетох, че арабски шейх ме е откраднал, а в трети, че аз сама съм му се хвърлила на врата. Ето ме, тук съм. Няма арабски шейх, няма замък и ми писна от измислиците, които се леят в сайтовете. Безумно е, за да си продадеш гащите, блузките, или обувките да пускаш такива новини, от които някой роднина действително би могъл да получи удар.

Припомняме, че преди няколко седмици същият сайт погреба Емануела, а малко по-късно и Азис.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-4yrcO74IJ8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *