Христо Мутафчиев лежал в „Пирогов“, отровен от гъби

Христо МутафЕ, това не е вярно и както навярно се досещате е поредната партенка, която изкарала актьора от кожата му. По липса на теми и на политици, които да влязат в сутрешните блокове на телевизиите, там връхлита вече куцо, кьораво и сакато да забавлява потъналия в пот зрител. 

Мутафчиев се появи без повод, просто да подкрепи Станкулова в справедливото й възмущение, че я изкарали умряла. В тази връзка той си спомни, че докато бил на турне в Стара Загора, решил да си купи вестник, в който изведнъж видял голямо заглавие: „Мутафчиев отровен от гъби, лежи в „Пирогов“. Той грабнал вестника, запалил го под носа на смаяната продавачка и по липса на друг, си изкарал гнева на нея. Виждате, жив съм, в Стара Загора Пирогов няма и не съм в него, а се разхождам по улицата. Препоръчвам ви да не продавате такива пълни с лъжи вестници, изрецитилал той.

Мутафчиев се възмути и че в друг вестник написали, че  е получил втори инсулт, а в трети, че е алкохолик. Представяте ли си? Размаха възмутено ръце той.

Е, последното всеки може да си го представи, защото взаимната любов между Христо и чашката беше пословична, докато не получи кьор кандил пиян инсулт в Поморие. И докато Бойко не му прати правителствения самолет, съвсем ненужно, защото и бургаските лекари щяха да го спасят.

Зрителите не не трогнаха особено от неговата изповед и в коментарите също го нарекоха алкохолик, като добавиха и дървен философ и на всяка манджа мерудия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ZA2wX1g4arc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *