Николета отива при Ники Михайлов след развода, той бил голямата й любов

Ники и Алисия с ВалеркоНиколета няма търпение да се разведе и да се върне в обятията на Ники Михайлов, издала самата тя пред екипа на „Папараци“.  

Бракът на Николета и Валери вече приключи и двамата са си намерили стабилни адвокати за развода,  призна пък  Божинов във Фейсбук.

Засега обаче плеймейтката, родена в пловдивско село, ще пази поведение, за да може да измъкне колкото е възможно повече пари от съпруга си и даже да му вземе къщата.

Явно не е случаен фактът, че Николета не получи цветя от Валери, но в същото време точно преди празника на влюбените  Малката Перука се раздели официално с фолк певицата Алисия, с която бяха заедно няколко години.  Алисия пък  е бивша съпруга на Божинов и  му роди дете през 2007 г., но точно заради Николета отношенията им приключиха с чутовен скандал. Лозанова  съблазни  Валери и той позорно  заряза Алисия с дете на ръце. Сега кръгът окончателно се затвори и Николета краде втория мъж на Алисия..

Бракът на Божинови се разпадна заради изневерите на плеймейтката. Ритнитопковецът чрез детективска фирма е хванал Николета в изневери с цели трима мъже – турски бизнесмен, зърнен бос от Стара Загора, както и самия Николай Михайлов.

Малката Перука е първата най-голяма любов на Николета. Преди време синът на Боби Михайлов беше споделил пред свои приятели, че  с Ни Ло се разделили, защото тя непрекъснато се опитвала да го командва и да се качва на главата му. Той не харесвал подобни властни и капризни дами и я изритал. След раздялата обаче националният вратар пострада доста.

Тогава  скъпото му „Ферари“ бе залято със сярна киселина от неизвестни лица  в Пловдив. Веднага се заговори, че точно Лозанова е накарала някой да й свърши мръсната работа и да му отмъсти. Точно след тази случка  вратарят в бясно  заяви, че ако другите мацки в живота му са като „Мерцедес“, то Николета може да се сравни единствено с „Трабант“.

Сега обаче нещата явно са се пооправили и той отново я смята за „Мерцедес“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Бе направо да се вземат четиримата. И децата им общи и жените общи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *