Николета Лозанова – Гола и смешна! В такава фотосесия не сте я виждали!

николета хавлияПоредното нарцистично селфи се появи да поддържа огъня  на страницата на Николета  във Фейсбук.

Този път тя наблегна на силикона си, който напира и наднича уж прикрит „свенливо“ зад розова модерна хавлия. Бившата на Божинов, която като няма какво да направи, веднага си прави селфи и го пльосва всички да го видят, вече е безинтересна. Тя стана нарицателна на тема  самовлюбени снимки и едва ли има човек в България, дори и тийнейджърка, която да е наредила толкова провокативни фотоси в профила си.

Феновете /ако изобщо Лозанова има такива/ периодично се наслаждават ту на голите й задни части, ту на прическата, ту на бельото, ту на силикона, който щедро е инвестирала в бюста си. На новия фотографски „шедьовър“ плеймейтката  отново е в абсурдна ситуация. Хавлията предполага, че или влиза, или излиза от банята. Най-вероятно излиза, защото кой се снима мръсен?

Истината обаче е, че нито влиза, нито излиза, а просто позира. Защото кой пък излиза от ваната с толкова много грим? И то без да се разтече?

„Покажи си и зърната, не ги крий, нека ти се  видят ц**ите“, призовават радостни мъже, а точно като децата тя се радва на такива коментари.

Дали дъщеря й Никол, като порасне още малко ще се радва на голотиите на майка си в нета? Или ще почне и тя да се съблича, питат се възмутени жени.

Отговорът е непредвидим.

https://youtu.be/nO1lEACPdqE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *