Суперскандал! Татяна Дончева разпиля продажната ГЕРБ-ерска Нова тв. в ефир! Виж тук:

Татяна ДончеваДоста неприятен  гаф стресна зрителите на сутрешния блок на Нова телевизия.

След като цял ден вчера в рекламите течеше, че гост ще бъде Татяна Дончева и ще говори за скандала с реформаторите, водещите не можаха да преглътнат, че вчера Радан Кънев им е избягал и е отказал да застане на горещия стол.

Вместо да дадат думата на Дончева, която чинно чакаше на стола си, операторите по заповед на шефовете си излъчиха извънредно интервю, направено  в кулоарите на парламента от напориста репортерка. Тя бе успяла да спипа Радан Кънев и да му задава въпроси, от чиито отговори той се измъкваше като риба във вода. Интервюто не каза нищо ново, но за сметка на това продължи 15 минути.

След това водещите тържествено дадоха думата на залепналата за стола си гостенка  Татяна Дончева. Явно на адвокатката й беше писнало да стои като статуя в студиото. Тя изчака да й зададат въпроса, тросна се: „Нямам какво да ви кажа само за три минути“, стана от стола и напусна в ефир пред очите на всички зрители. “ Ама вие си тръгвате, така ли“, стреснато запита Виктор Николаев, обаче видя само гърба на Татяна.


Татяна Дончева напуска студиото на Нова телевизия

„Бях коректна и дойдох в телевизията точно в 8 часа, както ми бяхте казали. След като вчера не сте успели да говорите с Радан Кънев, защо го правите точно сега?  Защо пускате нещо, записано вчера и ми губите времето? Коректно е да ми се бяхте обадили и да отмените моето участие. Вие се гаврите с гостите си, каза Дончева и напусна.

В случая тя беше напълно права, защото, за да уважи поканата им, е станала в тъмни зори, приготвила се е, направила си е прическа и е изгубила няколко часа, а те я оставиха като паметник в студиото.  Крайно време беше някой да покаже на водещите, че трябва да се отнасят с уважение към гостите, които канят и които всъщност им правят предаването.

Това обаче e само  една от причините Татяна Дончева да се разлюти на Нова телевизия. По-съществената е тази, че медията е про-Герб-ерска и със зъби и нокти брани властта на Бойко Борисов. Един от най-често прилаганите за тази цел прийоми е редуциране на времето за телевизионна изява на опозицията в съотношение 1 : 5. С други думи: Когато в сутрешния блок например трябва да се коментира някоя щекотлива за правителството на Борисов тема, водещите канят представители на правителството и опозицията в студиото си, но с различни техники съумяват да дадат за изява на опозиционната критика между 3 и 5 пъти по-малко телевизионно време. По този начин тезите на правителството на ГЕРБ изпъкват, а тези на опозицията увисват. Като при това никой не би могъл да обвини телевизията, че не дава думата на инакомислещите, несъгласни с диктаторските методи на управление на Пожарникаря. Именно такъв номер се опитаха да погодят на Татяна Дончева и сега водещите Виктор Николаев и Ани Цолова. Но адвокатката излезе корава и ги насмете!

„При това положение  да пуснем реклами, колеги“, каза бързо Ани Цолова, за да замаже скандала.

https://youtu.be/HoWmMKk6DAw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Браво на Дончева! Не стига, че гостите им правят предаванията, ами и се гаврят с тях. Нека стоят и си говорят сами!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *