Вижте каква тайна от младините си крие Ивана!

иванаФолк кралицата Ивана в началото на кариерата си била толкова бедна, че нямала дори пералня.

Цяла година пяла по капанчета и току що направени кръчмички, за да събере пари и да си купи елементарни домакински уреди и да обзаведе дома си, твърдят  нейни колежки.

Тя много се зарадвала, когато я поканили в по-голям ресторант. Там пък собственикът нямал пари, но имал и магазин за бяла техника и й предложила да пее срещу…пералня. Не знаел, че така сбъдва най-голямата й мечта.

Тя не попадала в списъка на големите певици и я канели да пее в заведения на народа и затова я наричали певицата на народа. Най-много я харесвали младите войничета и дори забравяли да обикалят за гаджета по време на градската си отпуска, а се мятали в кръчмите да послушат певицата, в която до един били влюбени. Така освен прозвището певица на народа, тя се сдобила и с „певица на войниците“.

Това не останало незабелязано от генщаба и тя била поканена  да се присъедини към Представителния ансамбъл на Въоръжените сили,  на който солисти били  Маргарита Хранова и Кичка Бодурова. Тя обаче се стреснала да застане до такива известни имена и срамежливо отказала, макар че продължила да пее за всички войници, които се появят на концертите й.

Кариерата й била забавена и от раждането на дъщеря й Теодора. Точно тогава се случила случката с хонорара-пералня, за който тя била безкрайно благодарна.

Ивана не се срамува, че е изживяла първите си години в бедност. Тя отдавала сърцето си на детето, гласа си на войниците и хората от народа, а пачките започнала да трупа доста по-късно, когато чалгата станала най-търсената музика в България, а мутрите имали достатъчно пари, за да ги пъхат в деколтето й.

https://youtu.be/UOtWzkHsVl0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *