Николай Марков: Лъсна проядения от Алчност и Корупция ТРУП на ПП ГЕРБ! Борисов трябва да бъде напръскан с отрова срещу Плъхове!

Борисов, презряно диктаторче, вече никой не се страхува от теб, защото и най-близките ти хора видяха жалката ти същност – тежко болен, силно корумпиран и зависим от всякакви мафиотски кръгове дегенерат. Обществен отпадък. Отнел с лека и престъпна ръка личността и достойнството на хора като Дариткова, Караянчева и всички онези смазани чрез мутренските ти методи, чрез неприлични и отвратителни изкушения, чрез натиск и заплахи функционери в мафиотската ти властова пирамида. И сега всички вкупом се превръщат заедно с теб в радиоактивна обществена тор, в която не може да има живот.

Сам си го направи!

Унизителна е гледката на човешки и личностен разпад в псевдо-партията ГЕРБ от естественият й процес на гниене. Днес милиони българи са свидетели и очевидци на този мафиотско-политически позор.

Ако следите реакциите на самите знакови депутати от престъпната хунта, например, на онова жалко нещо Георги Марков, ще видите цялата картина на гангренясалия и прояден от всякакви паразити труп на иначе представящата се за европейска партия ГЕРБ. Личното недъгаво отроче на Борисов, родено от нездрава, проядена от алчност, корупция и насилие утроба. С едничката престъпна цел да изсмуче жизнените сили на страната и народа! За 11 години филмът приключи – справедливостта и хуманизма са убити!

Затова не улични протести, не замеряне с яйца… пръскане против плъхове и хлебарки е нужно.

С какъвто съд съдихте, неуважаеми посредствени и алчни герберасти, с такъв съд ще бъдете и осъдени. Запомнете го! И е добре да знаете, че през изминалите 11 години резюздана и безнаказана политическа престъпност, съдът на милионите погубени животи на праведниците не се намираше в Съдебната палата. Затова и вашият съд и присъди няма да бъдат там. Така е справедливо и честно пред лицето на небето и на земята. Такава е съдбата на всички престъпници като вас по целия свят и във всички времена на историята.

Революция докрай. И нито крачка назад!

Николай Марков

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. САМО ТАК И НАПРЕД ДОКАТО НЕ ОСТАНЕ НИЩО ОТ ПРЕСТЪПНАТА ШАЙКА .

  2. Тва хубаво, че има някакво желание, за да се смени нещо в държавата,но не се виждат и чуват никакви социални и радикални искания от протестното множество?Чуват се само крясъци да се изхвърлят мутрите и крадците,но предвижда ли се после наказание за тях и връщане на заграбеното.Къде ви са исканията за РАБОТА,ЗА ДОСТОЙНО ЗАПЛАЩАНЕ НА ТРУДА ВИ,за социални прпидобивки? НЕ ГИ ЧУВАМЕ ОТ т.н. ‘“ОТРОВНО ТРИО’,КЪДЕ СА ЛЕВИТЕ ПАРТИИ И ДВИЖЕНИЯ,КЪДЕ СА ВОЕННИТЕ И ПОЛИЦИЯТА ?Така скроена тази революция налива вода в мелницата на боки и той като гледам пак ще ви тури среден пръст с огромната армия от тунеядци и бюрократи !Желая да поемете правилната посока!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *