След МС, Яйца полетяха и по офисите на ГЕРБ в Сливен и Русе!

Омазан с яйца осъмна и офиса на ГЕРБ в Сливен. Акцията „обстрел с яйца“ вече се налага като нова, малко по-твърда форма на мирния протест в страната, продължаващ вече 16 дни. Скандално.нет припомня, че снощи със стотици пъдпъдъчи яйца бе обстреляна и фасадата на Министерски съвет.

„Досега срещу властта хвърляхме думи, а отскоро – яйца и пиратки. Призовавам Борисов да си хвърли оставката преди да сме преминали към по-твърдата мярка, защото тогава може вече да е късно. Следващата ни стъпка ще е да започнем да хвърляме камъни. Смяната на министри е знак, че го е страх. Вместо да продължава опитите да ни залъгва с евтини номера, най-добре за Борисов е веднага да си подаде оставката“, каза един от лидерите на гражданския протест адв. Николай Хаджигенов.

Тази нощ русенският офис на ГЕРБ пък, освен омазан с дежурните яйца, осъмна облепен и с обидни плакати и надписи срещу партията на Борисов, както и с призиви към европейския съд „да окошари диктатора от Банкя“. Такива форми на протест срещу властта има и в други градове на страната, а ситуацията все повече напомня за предреволюционна. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *