Не е шега! Елена Йончева ражда на 1 април!

Елена ЙончеваЕлена Йончева ще роди на 1 април с планирано секцио.

Бившата голяма любов на Сергей Станишев чака първото си бебе на 52 години, но възрастта не я притеснява. Тя буквално грее от щастие – лицето й се е изгладило и е придобило меки майчински черти, фигурата й не е много напълняла и топ журналистката носи корема си с достойнство от телевизия в телевизия. Дори в осмия месец, тя дава интервюта, коментира политическите събития в света, ходи на светски сбирки и не се оплаква, че бебето вече й тежи и че наближава да се появи на бял свят.

Лекарите преценили, че плодът се развива добре и че трябва да се появи около 1-ви април. Елена и приятелят й Пламен избрали деня на шегата за рожден ден на рожбата си, за да има усмихнат живот.

Таткото Пламен, който е архитект и не разбира много от женски неща, все още се колебае да присъства ли на операцията, или да чака в стаята за бащи.  Все пак не е за всеки мъж да гледа как се появява на бял свят рожбата му.

Двамата знаят пола на бебето, но не го казват и искат да е изненада за роднините и приятелите им.

Елена цъфти от щастие и малко се ядосва, че не е направила тази крачка по-рано. Докато обикаляла горещите точки по света, тя все не намирала време да се установи и да отдели девет месеца от живота си за една бременност. Сега обаче ще навакса и макар и късно, се готви да стане добра майка. Но няма да е от тези, които няколко години стоят до рожбите си и треперят над тях.

Още през есента тя планира свое собствено телевизионно предаване, като ще съвместява работата си с майчинството. Пламен нямал нищо против и обещал, че докато половинката му е на екран, той ще сменя памперсите. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/1YkGdNlYEEs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *