Ламтеж! Коцето купи и дискотека в Благоевград!

КонстантинФолкпевецът Константин се опитва по всякакви начини да осигури бъдещето си и това на децата си.

Въпреки че печели сериозно от участия и от заведението си в Студентски град, той реши да инвестира още пари и апетитите му се преместиха и в друг град, където също има вопиюща нужда от „културни мероприятия“.

За целта фолк певецът избрал Благоевград, където има университети, купонът винаги е на макс, а студентите са бъкани с пари от мама и татко и се чудят как по-диво да изкарат нощите си.

Мястото веднага стана култово. Пилето на фолка купи залязваща дискотека, преобзаведе я, накупи нови мебели, опъна плакати на фолкаджийки и набързо направи обстановката задушевна и купонджийска.

Из града се заговори, че богаташ от Дубай купил заведението и изсипал в него шапка пари. Други пък били сигурни, че новият собственик е софийска фирма, която изкупувала дискотеки из цялата страна и правела шоубизнес.

Тайната била разкрита от самия Константин, който пристигнал на 8 март уж на участие. След като изпял няколко песни, той поздравил публиката с „Добре дошли, в моята дискотека“.  След което обяснил, че е станал съдружник и част от заведението е негово.

Ще идвам по-често при вас, обещал той, а публиката метнала водопад от салфетки във въздуха.

Откакто Коцето влезе в този клуб, печалбата скочи тройно, говорят местни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 https://youtu.be/canmzJgpmDo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *