Шок: Ученичка абортира живо бебе! Крила трупа му в леглото си! – с видео

аборт ученичкаЕдинайсетокласничката Елена Кръстева от Икономическата гимназия в Благоевград се размина на косъм от смъртта след криминален аборт. Ченгетата открили умъртвения разложен труп на иначе живороденото дете в леглото на ученичката.
В края на миналата седмица Елена едвам се довлякла до болницата, където колабирала в ръцете на „белите престилки”. Лекарите веднага прегледали ученичката и установили кръвоизлив и силно възпаление на яйчниците и вагината.
Вече трети ден момичето е в безсъзнание и не е ясно дали абортът е умишлен или спонтанен, разказват лекарите.

Спонтанен или криминален е аборта на 18-годишната Елена Кръстева
Спонтанен или криминален е аборта на 18-годишната Елена Кръстева

Родителката на Елена категорично отказала да даде каквато ии да е информация на лекарите. Затова те звъннали в МВР.
Ченгетата нахълтали в дома на момичето в квартал „Ален мак”, където се натъкнали на потресаваща гледка. В леглото на ученичката открили разложеното трупче на бебе на около три месеца. Резултатите от аутопсията пък показали, че бебето е било родено живо.

Пишман -- гинекологът, извършил аборта, щял да лежи в затвора
Пишман – гинекологът, извършил аборта, щял да лежи в затвора

Стана ясно още, че непосредствено след аборта момичето дотърчало в училище, където представило на класната си фалшива медицинска бележка за следващите 10 дни. За момента прокуратурата е повдигнала обвинение за умишлено убийство срещу неизвестен извършител. Ако бъде доказано, че извършителят на аборта е някой гинеколог – самозванец, въпросният най- вероятно ще влезе в затвора, коментират полицаи.

Преди време обществото бе потресено от бивш гинеколог, който извършвал нелегални аборти на ученички в мазе с фекалии! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *