Нечувано! Поп Рафаил ходи на гей парад! Отецът брани със зъби и нокти еднополовата любов

Соросоидни фондации плащат на игумена да плещи евроатлантически глупости и да разбърква мозъците на християнското си паство!

Отец Рафаил
Отец Рафаил

Отец Рафаил от манастира „Свети Николай Мирликийски Чудотворец“ край пернишкото село Кладница не спира да скандализира обществото с изяви, граничещи с човешката лудост. След като обяви героя на Елин Пелин Ян Бибиян за вреден, анатемоса Киприяновите молитви и нахока християните, че се редят на опашки за курбан, светият мъж се хвърли в подкрепа на гей двойките.

И макар, че в библията черно на бяло пише, че не бива „мъж да ляга до мъж като с жена“, отчето не вижда нищо нередно в това. дори напротив – приема го като чиста форма на братска обич и подкрепа. Самият свещеник, чието светско име е Росен, е щастливо задомен и се радва на стабилно семейство. Това обаче не му пречи да ръси хвалебствени слова към хомосексуалистите.

Догодина отец Рафаил дори смятал официално да се появи на гей парада, за да подкрепи нежните души. Стига се дотам, че в желанието си да се хареса на всички, минали под дъгата, той обяви, че думи като „родолюбие“ и „патриотизъм“ идват от кухнята на Сатаната. Последваха „сказания“, че човек няма нито отечество, нито родина, че това са измислени писания.

Отец Рафаил
Отец Рафаил

„Поведението на отец Рафаил се разграничава от това на мъж, врекъл се в Бог. Той скочи против Синода, когато от там обявиха, че са против бежанците. Той защити мигрантите, но вероятно или не прави разлика между икономически емигрант, мигрант, престъпник, който се възползва от ситуацията и бежанец. Най-вероятно от НПО-фондацията „Америка за България“ му плащат за да сее глупости и да обърква съзнанието на вярващите християни! Друго обяснение няма за нелогичното му поведение. Не може човек, който е женен да защитава гейовете, да има такива развратни приятели. Та нали се е врекъл да служи само на Бог, да спазва каноните. Как ще кръщава деца и ще стиска ръцете на мъжеложци?! Това е повече от скандално. Жалко че „Българският хелзинкски комитет“ го номинира за отличието „Човек на годината“ Но не е учудващо. Там са номинирани грантови журналисти, хора с нестандартни сексуални прояви. Отчето дори се обяви в защита на гей парадите. Подкрепя нежните мъже яростно, което води нормалния човек към размисъл- Защо го прави?“, разказват запознати с историята на монасите от манастира край Кладница. Съмненията, че Отец Рафаил получава грантово финансиране от фондациите на Сорос се подклаждат допълнително от поредицата интервюта, които е дал за сайта Svobodata.com на друг един грантов герой Едвин Сугарев. Във въпросния соросоиден форум отецът громи руската хибридна война, левите партии в Европа, които според него до една били комунистически, анатемосва Волен Сидеров и всички русофили в България… и приветства „светия празник“ Хелоуин! – все опорни точки на соросоидната пропаганда, за пропагандирането на които в България доста американски фондации плащат крупни суми.

Дякон Рафаил е завършил Богословския факултет на Софийския университет през 1996 г. Работил е в социалната сфера на различни столични общини. Бил е дори редактор на богословска литература в издателска къща „Тавор“. През 2008 г. отецът е подстриган за монах в храма „Св. Йоан Рилски“ и отива на послушание в Чипровската света обител. под благословията на патриарх Максим по-късно заминава за Софийската епархия, който и до ден днеешен обгрижва с много старание и любов.

Това не му пречи да изригва във Фейсбук, където пише: „Курбанът, прерязването на хляба и Киприяновите молитви са отвратителна, езическа и несъвместима с християнството и цивилизования свят практика. В християнството жертвоприношения няма! господ Исус Христос бе последната и финална жертва.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. разбира се, че нашето отечество е на небесата. Син чоловечески нямаше къде глава да приюти! разбира се, че курбани и тем подобни нямат нищо общо с християнството. И разбира се, че ние сме част от голямото християнско европейско семейство, което защитава отчето. национализмът и всичко завършващо на – изъм е напаст, ерес и с право бива анатемосано и заклеймено. на МНОГАЯ лета, Отче!

  2. Като съм го виждал какви работи пише из интернет и като цяло като му видиш психопатския ококорен поглед , наистина е много вероятно да не е наред с акъла

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *