Синът на Активни Борци Николай Младенов Взе 130 хил. лв. от „Америка за България” за да Бори Комунизма!

Николай-МладеновСоросоидната фондация „Америка за България” се отблагодари на бившия министър на външните работи в предишното  правителство на ГЕРБ Николай Младенов  за незнайни заслуги и му даде грант от 129 400 лв.

Парите са отпуснати на неговата  неправителствена организация „Софийска платформа”, в чийто борд е  и Весела Чернева, бивша негова подчинена и  говорител на Външното министерство цели четири години. Сега  ексминистърът е  координатор на ООН по  мирния  процес в Близкия изток.

Още като кандидати за парите на Сорос Младенов и ексговорителката му са заявили една „благородна“ цел – да се борят с остатъците от комунизма у нас. Борбата ще се провежда във вид на лекции в родните гимназии за историята на комунизма и поуките от този „тъмен“ за България период. Ще се проведат и  обучения за учители до 12-ти клас, на които ще инструктират даскалята как да проповядват антикомунизъм и преиначават историята.

Младенов и говорителката му обещават, че ще се борят с всичко останало от комунизма и вредните последствия от все по-ширещата се носталгия на българите по този период. Период, в  който живеехме затворени към света, можехме да пътуваме само до соц. страни, а с повече връзки и по цял свят. Но в същото време нямаше безработица, нямаше клошари по улиците, нямаше умиращи от глад хора. Престъпността беше ниска и то само битова, вратите на колите, апартаментите и къщите не се заключваха, нямаше убити за пет лева старци и изнасилени баби, а крадците не бяха с висящи присъди, а в затвора. Социализма, при който българина живееше средно с 8 години повече от сега, ползваше безплатно една дузина социални придобивки, като безплатно здравеопазване, образование и почивки. Строй, при който имаше грижа на държавата за хармонично развитие на личността на всеки – обобщено имаше социална справедливост!!!

Парадоксалното в случая е, че Николай Младенов ще се бори с останките от комунизма, но най-вече трябва да се бори със себе си. Той е издънка на видна комунистическа фамилия, син и внук на активни борци против фашизма. Бащата е БКП-дипломат и е обиколил света със семейството си, а фамилията е  доста известна и е била сред елита на държавата, като максимално се е възползвала от благата на тогавашния строй.

Като достоен наследник на родителите си Младенов в наши дни прави същото!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/6v0hIOkabXA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. А колко е взел синът на активни борци Сер Дмит Яков Стани Шеф за да утвърждава БГ Савецката Течна Дружба?

  2. Значи това копеленце хем цицало по време на соца, хем се извъртяло като първи демократ после. Като ББ – хем борец против комунизма, хем не си хвърля партийната книжка. Гнус!

  3. Към Нека. Г-н Станишев взе пари откъдето всички взимате, за да не се реализират руските проекти и затова стана председател на ПЕС, така че цялата върхушка пърди в едно гърне.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *