Невиждани бунтове разтрисат България! Вижте какво ще се случи! Само тук!

ГЕРБ искат тишина заради европредседателството. Пълна тишина в държавата.

От МВР вече предупредиха, че ще има затегнати мерки за сигурност и хората трябва да свикват, че навсякъде ще щъкат полицаи да въдворяват ред и да опазват еврочиновниците. А обикновените българи трябва да се снишават и да избягват местата, по които ще минават богоизбраните. И най-вече да кротуват.

Партиите и особено опозицията също получиха предупреждения да мълчат. За да изглеждаме една сплотена и запътила се по правия европейски път държава.

Мен тишината в политиката ме плаши, каза бившият ДПС лидер Осман Октай.

Сега има политическо заиграване кой колко ще вземе от държавната баница и от доверието на народа. Има обещания към ЕС и НАТО, че ще сме послушни, а от ЕК ще си затворят очите за някои фондове, които потъват незнайно къде.

Тази тишина обаче е измамна и ще избухне по време на председателството, предупреди Октай.  Натрупано е силно социално напрежение, но хората не виждат смисъл да протестират сега, защото бунтовете им за по-добър живот не достигат дори до медиите и никой не научава дори, че са излезли на площада и са потърсили правата си.

Когато започне председателството ще има много протести и вълнения. Имам данни, че доста онеправдани смятат да залеят улиците и да извикат силно, за да ни чуе и ни види най-после Брюксел, а не да получава лъжеинформация само от Борисов.

Тогава еврочиновниците ще видят с очите си, че народът е онеправдан, смачкан, най-беден, най-потиснат от една шайка, която го е яхнала и хем го дои, хем го стриже, хем не го храни.

Достатъчно е само инвалидите да излязат с количките си, или майките с бебетата си, или окъсаните пенсионери, за да се шокират европейските чиновници и да разберат, че истината у нас е доста по-различна, отколкото им я представят.

По време  на председателството Борисов за трети път ще абдикира и този път ще хвърли вината върху патриотите да дереждето в държавата, пророкува Октай.

А следващата година през есента ще има предсрочни парламентарни избори.

Тогава българите трябва много да внимават кого ще изберат, за да не се наложи отново да го свалят от площадите, категоричен е бившият сив кардинал на Доган.

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ЕДИННА ПРОМЯНА НА Н А Ш А Т А БЪЛГАРИЯ МОЖЕМ ДА ПОСТИГНЕМ С ШИРОКА НАРОДНА ПОДКРЕПА П О Д П И С К А ОТ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД НЕ МОГАТ ДА НИ ЗАЛЪГВАТ С ТИШИНА ПРИМИРИЕ И ЗАПЛАХИ ТАЗИ ПОЛИЦИЯ СА ДЕЦА НА НАРОДА ЗАЩО Е НУЖЕН ТОЗИ ТЕАТЪР ЗА ДА ЗАЩИТИ БОЙКО ЛЪЖИТЕ И КРАЖБИТЕ СЪС ШАЙКАТА СИ ГЕРБ РЕЗУЛТАТА ОТ УПРАВЛЕНИЕТО МУ СЕ ВИЖДА ПО ХАЛА НА НАРОДА ДА СЕ МАХАТ СЕГА ЗАЩОТО ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ГОЛЯМ РЕЗИЛ ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ВЪЗМОЖНОСТ СВЕТА ДА НАУЧИ ЧЕ БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ГЕОМАФИОТИ НАЧЕЛО СЪС САМОЗВАНИЯ ГЕОПОЛИТИК ПОЖАРНИКАРЯ МУТРАТА БОЙКО НЯМА ДА ИЗПУСНЕМ ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ АКО БОЙКО НЕ ИСКА БЪЛГАРИЯ ДА ЗАПРИЛИЧА НА УКРАЙНА ДА СЕ МАХАТ ОЩЕ СЕГА ВЕДНАГА НАРОДНОТО ТЪРПЕНИЕ СВЪРШИ 90% ОТ НАРОДА И БЕЗ ТОВА НЕ ИСКАМЕ НАТО И ЕС ДА НИ ОКУПИРАТ И АМЕРИКАНЦИТЕ ДА НИ ПОРОБВАТ НИЕ НЕ СМЕ ИНДИАНЦИ ЗАПРИЛИЧАХМЕ НА АФРИКАНЦИ НИЕ НАРОДА ЩЕ РЕШИМ И ИЗБЕРЕМ КОЙ ДА НИ УПРАВЛЯВА ВЪН ОТ ЖИВОТА НИ БОКЛУЦИ КОРУМПИРАНИ МАФИЯ ГЕРБ ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ

  2. БОЙКО ТИКВАТА ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ АКО СТАНЕ ВОЙНА С КОГО ЩЕ СЕ БИЕМ И ОТИШЪЛ ЧАК В БРЮКСЕЛ ДА ПИТА ПИЯНИЯ ЮНКЕР 91% БЪЛГАРИ ЩЕ СЕ БИЕМ ЗА БРАТСКА РУСИЯ ЗАСТАВАМЕ ДО БРАТУШКИТЕ АГЕЙНАТО САЩ И МАФИЯ ГЕРБ СРЕЩУ 91% ЖИВИУМРЕЛИ БЪЛГАРИ И НЕПОБЕДИМАТА БРАТСКА РУСИЯ БОЙКО ЦВЪКО ЦАЦАРОВ И МИРИЗЛИВИЯ ЗАДНИК ПАВЛОВА СЪС СМЕЛИТЕ ПАТРИОТИ И ПАРИТЕ КОИТО ОТКРАДНАХА ЩЕ КАЦНАТ НА НЯКОЙ ЕКЗОТИЧЕН ОСТРОВ ОТКЪДЕТО БОКО ТИХО ЩЕ ПИТА ПАТРИОТАРИТЕ КРЪВТА НА КАКВО МИРИШЕ А БОЛЕН АТАКИСТА ЩЕ МУ ОТГОВОРИ МИРИШЕ НА ЛАЙНА МИРИШЕ ТИХО ЗАЛЯГАЙ ДА НЕ НИ ЧУЯТ ТАКА ЩЕ ЗАЩИТАВАТ ГОРКАТА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ ЖИВУМРЯЛ НАРОД

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *