Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Разгромяващо! 91 процента от българите искат вот на недоверие на „Борисов 3“!

Анкета, която се разпространява във Фейсбук от български сайт и от самите потребители показва, че 91 процента от участвалите в нея искат вот на недоверие към третото правителство на Борисов.

9 са против, а хора без мнение няма.

Дори гласувалите да са само от политически пристрастни, което е малко вероятно,  дори да има статистическа грешка от цели 10 процента,  резултатът е смазващ.

България не иска да бъде управлявана повече от ГЕРБ!

България не желае патриотите в коалиция с властта!

България не иска само обещания, иска и действия!

Ако ви прави впечатление, напоследък никакви социологически проучвания не се появяват. Никъде не се развява рейтинга на Борисов и компания, никъде няма вярата в правителството и утрешния ден. Проучват се цени на стоки, начини на отопление, онлайн търговия и даже предпочитанията ни към тоалетна хартия, само не и доволни ли сме от кабинета.

А ние не сме доволни!

Всички предизборни обещания останаха на хартия.

Заплати и пенсии се увеличиха с някаква символична сума, но цените скочиха двойно.

В парламента не правят нищо друго, освен да се боричкат и да си ги мерят. Платформите…

Лъснаха само далавери. Суджукгейт, Кумгейт и всякакви гейтове.

Никой не се бори с корупцията.

Като хванат някого, че краде, просто го махат от топлото му място.

Прокуратурата не се самосезира, а започналите камуфлажни дела завършват с фиаско.

Трайчо Трайков, Симеон Дянков и цялата крадлива пасмина излезе невинна.

Пенсионерите бяха наречени просяци.

Болните – симуланти.

Инвалидите – кърлежи.

Какво всъщност прави правителството? Едно голямо нищо.

И наистина трябва да си ходи!

Но Цецко каза, че не се страхува от избори!

Щял да победи за четвърти път!

А това вече е трагично!

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

6 кометара за Разгромяващо! 91 процента от българите искат вот на недоверие на „Борисов 3“!

 1. Петър Отговор

  08.11.2017 в 10:52

  Браво Станислава ,всичко това е вярно.Най боли че пенсионерите станахме като трън в очите на Бойко , Лили Горан и сие.Не стига ли ,че мизеруваме с пенсия ,която стига за лекарства и сметки,а карат хората в преклонна възраст да работят и да сучат от мизеруващите в чужбина тяхни близки.

 2. Анонимен Отговор

  08.11.2017 в 11:21

  НА БОКО ПОЗАРНИКАРЯ И НА ЦВЪКО ДЪЛГОТА УХО ТОЗИ ПЪТ МАФИОТСКИТЕ И КУРВЕНСКИ НОМЕРА СРЕЩУ НАРОДА НЯМА ДА МИНАТ ТЕ КАТО ВИДЯТ ДЕБЕЛИЯ КРАЙ ОТВАРЯТ ТОРБАТА С ЛЪЖИТЕ И НАДЕЖДИТЕ ЗА ДА ОСТАНАТ ВЪВ ВЛАСТА И ПОСЛЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ПО СТАРОМУ ТЕЗИ НОМЕРА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВЕЧЕ ГИ ИЗУЧИ И НЯМА ДА МИНАТ О С Т А В К А Б О К Л У Ц И НЕ ВИ ИСКАМЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕНАВИЖДАМЕ ВИ МРАЗИМ ВИ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ ВСИЧКИ ДА СМЕ РАВНИ И ДРУЖБА С БРАТСКА РУСИЯ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКИЯ СМЕЛ НАРОД БЪЛГАРИ ЮНАЦИ ДА ИЗМЕТЕМ УБИЙЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ МАФИЯ ГЕРБ

 3. Анонимен Отговор

  08.11.2017 в 13:20

  БЪЛГАРИЯ ИЗЧЕЗВА ОТ НЕВЕЖЕСТВОТО НА УПРАВЛЯВАЩАТА МАФИОТСКА ПАРТИЯ ГЕРБ ДОКАЗАХА ЧЕ УПРАВЛЕНИЕТО ИМ Е ВРЕДНО ЗА НАРОДА И БЪЛГАРИЯ КАК ЩЕ ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ТАЗИ ЗИМА СЪС СИГУРНОСТ МНОГО ХОРА ЯЕ ЗАГИНАТ ОТ СТУД ГЛАД И БЕДНОСТ ЖАЛКО ЗА НАРОДА ЗА ДА СЕ ОТТЪРВЕМ ОТ ТЯХ ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА БСП

 4. Анонимен Отговор

  09.11.2017 в 9:35

  ШИРОКА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА ЗА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ КЪМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГЕРБ МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ ЧРЕЗ ПОДПИСКА ОТ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ СЕГА Е МОМЕНТА ДА СЕ ОТТЪРВЕМ ОТ МАФИЯ ГЕРБ О С Т А В К А ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА И ПЪЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ БРАТСТВО И РАВЕНСТВО САМО ТАКА НИЕ НАРОДА ЩЕ СЕ СПРАВИМ С БЕДНОСТА И КОРУПЦИЯТА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГЕРБ ОПЛЮХА И ДЕМОНИЗИРАХА БРАТСКА РУСИЯ НАТЪПКАХА РОДИНАТА С НАТО И Я ПРЕВЪРНАХА В БАЗА СРЕЩУ БРАТУШКИТЕ НАШИТЕ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ СЕГА Е МОМЕНТА САМИ ДА СЕ ОСВОБОДИМ АКО СМЕ ЕДИННИ И ГОСПОД ЩЕ БЪДЕ НА НАША СТРАНА

 5. АННА Отговор

  09.11.2017 в 16:13

  Йоханес Хан:
  Ще ви го кажа директно – до четиридесет години България ще изчезне, българите ще изчезнат като народ, и този процес е необратим. Ние не можем да го спрем
  Share395

  /Поглед.инфо/ През втората половина на април 2013 г. в Брюксел е проведена особена конференция. На нея кратък доклад изнася комисарят по регионалната политика Йоханес Хан. Заглавието на доклада е кратко като команда за залп на екзекуторски взвод: “България след българите”.
  В официалната сигнатура за изявите на г-н Хан и в деловодните дневници на ЕС на немски език е останало само заглавието “Probleme der Bevolkerungspolitik in der Europaischen Union – Bericht fon Johannes Hahn “Bulgarien nach dem Bulgaren“ april, 2013”. Самият доклад е прибран в “архив”. Преведено, заглавието означава: “България след българите. Доклад, изнесен на конференцията “Проблеми на демографската политика в ЕС”. Преводът на доклада на г-н Хан е направен на 23 април. Направен е отговорно и професионално. Няма съмнение, че и в Министерството на външните работи, и в Министерския съвет, и при президента съществуват и оригиналът, и неговият превод. Големият въпрос е защо един съдбовен за България документ продължава да бъде скриван от българската общественост?

 6. Анонимен 1 Отговор

  10.11.2017 в 4:32

  При капитализма за да забогатееш не е достатъчно да си много работлив, но и да умееш да грабиш и крадеш. Когато Айнщайн идва в Америка от Европа, му предложили да си избере заплатата. Средна професорска заплата казал Айнщайн. Така че, човек с морал няма шанс да забогатее при капитализма, независимо колко е способен. Всъщност, кражбите и грабежа при капитализма са легални. Използването на човешки труд срещу заплащане при капитализма, е легален грабеж. Същото важи и за отделните държави. Богатите и силните при тази система, грабят бедните и слабите в повечето случай законно. Ако се погледне реално, свободната търговия между бедна и богата държава е вид кражба. Но за всичко това виновна е само системата. България и другите страни като нея ще си стъпят на краката когато се върне комунизма. Но това няма как да стане. Жалко за България.
  Една малка поправка. Кражбите сега в България са напълно нелегални, но ще дойде време когато ще станат легални както е в Америка и Западна Европа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *