Невероятно! Преслава пак гушна Бирмата

Преслава пиянаПреслава за пореден път е простила и е стоплила отношенията си с Георги Станоев.  Двамата даже ще посрещнат Нова година заедно.

Те ще го направят ден по-рано, като са си направили резервация не къде да я, а  в ресторанта на Галена. Там на 30 и 31 декември ще пеят  домакинята и  първата съпруга на Галин – Десислава, с която са приятелки.

Бирмата е наел цял апартамент, в който Преси ще прескача да си почине и да се отдадат на спомени. На 31 ще потеглят първо към София, където тя има участие в елитен клуб, а след това ще довършат нощта в Пловдив, където певицата също има ангажимент. Кортежът по преместването ще бъде охраняван от мутрите на Станоев, които ще летят с луда скорост.

Преслав Жоро Бирмата

Преслава и Бирмата се разделиха след бурен скандал в Слънчев бряг, предшестван от няколко публични изблици на ревност на милионерския син в столични кръчми. Той и охраната му нахлуха на купона след наградите на „Планета“ и се метнаха да бият Фики Стораро, с когото Преслава колегиално се целуваше. Последва втори скандал, а в Слънчев бряг Станоев дори беше в РПУ-то, след като се нахвърли на върл фен на бившата си.

Двойката продължи да се   гледа на кръв заради участието на певицата във „ВИП Брадър“ и добре разиграния за пред зрителите флирт между нея и Гъмов.

Когато страстите утихнали, двамата решили, че не могат един без друг и отново се събрали.

Да видим докога….

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *