Невероятно! Люси Дяковска си носи храна в кутийка, за да не яде по ресторантите! Виж тук:

Люси Дяковска винаги носи в чантата си кутийка, пълна с домашна храна.

Певицата го правела от години всеки път, когато ще работи много или до късно. Последно тя хвърлила в шок участниците в „Като две капки вода“, когато по време на репетициите вадела кутийката.

Докато другите използвали доставчици на пици или си поръчвали храна по телефона, тя кротко си хапвала от донесеното и не приемала нито служебните сандвичи, нито пък се навивала да отскочи с другите до близкия ресторант.

Люси обяснявала на останалите, че тайната на добрата фигура е балансираната храна, непременно приготвена вкъщи. „В повечето заведения за обществено хранене предлагат само боклуци, не искам да се тъпча с тях“, отсичала къдрокоската.

Тази необичайна привичка на Люси е от детинство. Като малка обожавала гозбите на баба си и с брат си се надпреварвали кой повече ще изяде. Тогава не любопитствала кое ядене как се приготвя и въобще не припарвала до котлона, а предпочитала да играе навън с момчетата.

След време обаче, когато заживяла сама в Германия, се запалила по готвенето и си изработила специален режим. Освен че много се потяла във фитнеса, тя внимавала за всяка погълната калория и внимателно подбирала продуктите, които консумира.

Първата имитация на Люси бе песен на Майкъл Джексън

В менюто й от кутията например нямало никога ориз, картофите били сведени до минимум и липсвал хляб, но пък имало домашно приготвени курабийки. Люси обожавала сладките, които си прави сама и щедро черпела с тях другите участници в шоуто.

Готвела всеки ден и й се получавало много вкусно. Сама избирала подправките и продуктите, с помощта на които творяла различни кулинарни изкушения

Люси твърдо вярва, че ако храната е приготвена вкъщи и са подбрани правилните съставки, хем е вкусна, хем от нея не се пълнее.

Певицата ненавиждала да се храни по ресторанти или да ръфа банички по улицата.

Затова и си ходела с кутийките в чантата и не й пукало какво ще кажат другите, твърдят нейни приятелки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. И аз така правя, нося от вкъщи домашно приготвена храна, от домашни продукти.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *