На Третите Избори САЩ ще вземат властта у нас на ръчно управление!

Оказа се, че нямало нужда да се хабя да обсъждам Славчовия цирк. Защото циркът сам се сгъна и си отива още преди да е дал представление. Остават обаче важните изводи:

  1. Тези хора, наречени ИТН, и техните сътрудници, са по-зле и от гербаджиите. Още по-фрапантна некомпетентност и политическо невежество. Размесени обаче и с още по-фрапираща агресия, инфантилност и злокобност. Онемяваш.

Селската мутра Борисов не зачиташе конституцията. Тия не само не я зачитат, тия нито ги интересува конституцията, нито имат представа какво е това конституция, нито са в състояние да я различат от касова бележка в Лидъл. Нещо страшно! Кой си въобрази, че тези могат да дадат нещо на България, #КОЙ? Във всички случаи – не и аз! От първия ден го казвам.

  1. Не зная с какви думи трябва да наречем този пореден социален експеримент наречен ИТН след 30 години експерименти в България. Този е безпрецедентен и във формата си, и в съдържанието си, и в смисъла си. Докога обществото ще позволява и толерира абсолютни анонимници и неграмотни инфантили да се пробват и да трошат народна парА ей тъй, щот на някой му се е приискало да ни поуправлява? Ние сме си виновни, да знаете! Случаят ИТН би трябвало да застане като позорна обица на ухото ни като общество, че никой не бива да бъде допускан току-тъй до властта! Но едва ли, като гледам с каква лекота уж умни и способни хора се вързаха на тази глупост, наречена ИТН. Едва ли.
  2. Обаче и нищо не става случайно. Славчо е активен участник в задкулисните процеси и това е видно от самото начало, дано сега стана ясно и на други. Той е масовката на сцената и пушилката, чиято задача е да отвлича вниманието на публиката от същественото. Абсолютно съм сигурна вече, че в нито един момент тази така наречена партия , не е имала намерение да прави правителство. И тук ще попитам всички журналисти и пиари, които ни проглушиха ушите какво невиждано добро ни е дошло до главите. Кога тия същите ще се явят с изправени глави пред обществото? Ще гледат дълго надолу, в краката си! Защото там им е мястото! Причината за този извод е поради простия факт, че ИТН обслужи всички нови безобразия на соросоидното либерално задкулисие, но най-важната причина е, че ИТН заблуди хората и омаловажи техния гняв от ГЕРБ, направо го изврати и стъпка в земята. А това как да го наречем? Предателство? Съучастничество? Как?
  3. Никога Слави Трифонов не е искал да сваля и разглобява Бойко Борисов! Слави Трифонов си присвои незаслужено „правото“ партията му да се нарича „извънсистемна“ и „партия на протеста“. И двете определения за ИТН са долна лъжа. Най-малкото защото никой не ги видя на протестите миналото лято. Сетне обвини всички – и леви, и десни в съучастие със статуквото… Нищо, че и леви, и десни бяха на тези протести. Но само за три месеца лъсна фактът, че най-големия крепител на статуквото е именно Трифонов и неговия цирк. Защо? Защото С АБСОЛЮТНО НИЩО СЛАВИ ТРИФОНОВ НЕ ДОПРИНЕСЕ ЗА СПАСЯВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ МАФИОТСКИЯ МОДЕЛ „ГЕРБ“. Точно обратното, той обслужи този модел като изхаби залудо обществена енергия за промяна на два пъти! Това са десетки милиони за провеждане на избори, хвърлени на вятъра! Ако Слави Трифонов НАИСТИНА ИСКАШЕ ДА СВАЛЯ БОЙКО И ПОРОЧНИЯ МУ АВТОРИТАРЕН МОДЕЛ, то единственото правилно решение беше след 4 април да състави кабинет с всички други партии срещу ГЕРБ. Казаха му го най-различни хора – от политици, през журналисти до културтрегери и икономисти. Повториха му го 100 пъти. Послуша ли ги? Не. СЛАВИ Е СТАТУКВОТО! Слави се изгаври с десетките хиляди репресирани и стотиците хиляди по площадите, борещи се и жадуващи промяната.

Оттук насетне съдбата му е решена.

Няма да получи повече доверие и подкрепа.

Лошото обаче е друго:

Че благодарение на Слави Трифоновата авантюра, България затъна още по-надолу в мафиотския модел, България е подготвена на тепсия за глобалистите-соросоиди. Страната ни е нападната от западните неолиберални хуни и вътрешната им пета соросоидна колона в лицето на 5 хил. НПО-та начело с майка им „Америка за България“, Да, България, ДСБ, ИБГНИ, над хиляда политолози, социолози, медийни издатели, журналисти и най-обикновени американски агенти… А в същото време вътрешните защити на страната ни са свалени. Задкулисието се окопа, а народът получи страшен шамар. Такъв, какъвто и закоравели политически престъпници не бяха му удряли.

Идват трети избори, на които САЩ се готвят да вземат властта в България на ръчно управление.

А вие продължавайте да настоявате за Славчо! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Късно е, либе, за китка.Славчо Учиндолското свърши своята пъклена работа. Идвал и водел ада след себе си. Дали идва или си е тръгнал вече е друг въпрос, но че активно допринесе за опростачването и изглаждането мозъците на цяло едно поколение е безспорно.И сега тези, които стояха зад него и го финансираха, заслужено жънат реколтата и се кефят. Късно е за вопли и за надежда, че стадото нещо ще разбере.А че покрай сухото гори и суровото – уви. Всички горим.

  2. Питам се така ли не се намериха свястни хора в тая държава дето да гътнат тоз глупендер и да застанат зад люде ,желаещи България да излезе от блатото в което е затънала!? А едни от сутрин до вечер за пари се плюнчеха по радиа и телевизии повтаряйки идиотиите му! Втръснахте бе серсеми,разберете втръснахте на народа ВСИЧКИ ДО ЕДИН-И БЕЛИ И ЗЕЛЕНИ И ЧЕРВЕНИ дето не намерихте сили да сложите край на този серсемлик въртящ се цяла година и то пак е за пари, власт и влияние.Изгубихте много хора като гласоподаватели!

  3. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО НАПРАВИ ПАРЛАМЕНТА ГЛАСУВА СИ ЗАПЛАТИТЕ ПО 10 ХИЛЯДИ ЛВ НА МЕСЕЦ И ОЩЕ ТОЛКОВА ЗА УЧАСТИЕ В КОМИСИИТЕ ПРОСНА ПО ОЧИ НАРОДА ОТ БЕДНОСТ И ГО ОТВРАТИ САМО ИДИОТ БИ ГЛАСУВАЛ ЗА СЛАВИ ТРЕТИ ПЪТ СПАСЕНИЕТО Е САМО СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ПРЕЗИДЕНТА

  4. Спомнете си думите на уважавания от мен професор Иво Христов.- “ 80 % от българите са дебили“. Колко народ се почувства обиден от това. Аз не се обидих защото не смятам,че съм дебил. В крайна сметка изборите показаха кои са дебилите. Вярно е все пак,че процентите не са 80 но въпреки това станаха първа политическа сила. Радостното е, че повече от 60% от българите показаха че са достойни хора заслужаващи уважение.

  5. Кой разрешава на таз арабска циганка да мърси българска национална носия?

  6. Открих разликата

    ГЕРБ АЗ СЪМ ПРОСТ И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ.

    ИТН Аз съм велик, а вие сте прости.

  7. Много избиратели не знаят това, което се случи (че се провали мандата на Слави), дали е добре или е зле за БГ действителността. Някои казват зле, други казват добре, че се случи. Аз не мога да бъда категорична,но искам да напомня на уважаемите избиратели, че в предложените министри, проблема не беше само в един, двама, трима, а в повечето. Ще припомня, че предложението на П. Абровски за земеделски министър, беше подработено отааавна (още при регистрацията на ИТН, като партия) от бившия земеделски министър М. Найденов. Беше приготвено всичко – зам министри, гл. секретар, нач. на кабинета, шефове на държавни агенции и ЕООД-та. Всичко беше готово-кой на кого, кога, къде ще движи парите, проектите, субсидиите. Големите играчи от зърнарския, зеленчуците и животновъдния сектор бяха оферирани предварително – да знаят кой е шефа. Разбира се всичко това беше съгласувано и координирано с най сигурната и просперираща ПП – ДПС. Нищо ново под слънцето. Подобно нещо беше разработено и за новия министър на здравеопазването – Силви Кирилов. Там схемата е подобна, но беше дадена в ръцете на БСП-за да няма сърдити. Има и още няколко министри, които бяха скрити мюрета (примамки), но всичко се знаеше и схемите бяха приготвени. Така, че според мене е по-добре, че Слави загуби мандата.

  8. Какво иска да покаже учиндолецът с тази поза? Дали пък с тази имитация не търси близост с Айнщайн? Или с тази кришка и тайнственост да се обажда от някъде си да имитира милиардера-ексцентрик Хауърд Хънт? Едва ли. Просто прави един безкрайно пошло шоу задаващо неверен тон на подражаващите му сценоджуджета. Не по-рзлична е и показалата послушание и твърдоглавие неадекватна за поста председателка на Парламента, която джаста-праста Таня я сложи на мястото й. Едва ли някой се е впечатлил от почти разплаканият отговор на Митева, че имала зъбки и щяла да ги покаже. Жалки, та по-жалки и от Тиквата.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *