На българина му Отнеха Държавата. Сега предстои да му Отнемат и Личната Собственост

Защо протестирате пред Министерския съвет срещу убийствените цени на тока от свободния пазар? МС не ги е въвел. Министерският съвет е прост бушон. Въведе ги европейският регламент, ЕС и САЩ. Чрез слугинските им партии тук. Трябва да се протестира пред сградата на Европейската комисия и пред американското посолство. Те ви наложиха свободния борсов пазар на еленергията, което означава безкрайно покачване, защото печалбата е кислородът за пазара. Схемата е проста-вдига се цената 5 пъти и в по-късен момент, за да се избегне революция, хоп, пада един или два пъти. И се тръби-либерализираният пазар урегулира цените. Ха ха.. Дръжки-реално ги е вдигнал три пъти, след като ги е вдигнал веднъж пет пъти и ги е намалил веднъж два пъти. Тая игра върви от столетия. Дядо ви Маркс я е описал научно.

Сутринта по радиото шефът на Подкрепа го назова: НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТТА НА СВОБОДНИЯ ПАЗАР. Обясни го с брутална яснота-сега битовият регулиран потребител, ако плаща 25 стотинки за киловат, от нова година или при пълна либерализация ще плаща 2 лева и 50 стотинки за киловат. Смятайте увеличението. Същото като за индустрията. И това е, за да се намаляло влиянието на руския газ?! Значи да измрен, за да направим мръсно на руския газ?! В името на свободния пазар!?

Ето, днес Иван Хиновски от „Има такъв народ“ предлага пътна карта за тотална либерализация на електроенергията. Търсене-предлагане без държавни регулации със социална насоченост. Енергийна джунгла. А днешният свят не ти дава възможност за алтернатива. Ти не можеш да функционираш на дърва или въглища в големите градове. Грета Тунберг ти ги забранява. Как ще функционираш, евроатлантически българино? Тази гилотина ти я нахендря Западът.

Защо тъпо и упорито протестирате пред Министерския съвет, не разбирам? .

Протестът следва да е пред американското посолство. Пред представителите на еврокомисията. Пред офисите на Демократична България, на Има такъв народ, на ГЕРБ, пред Кирчо и Кокорчо, лично назначени от Байдън да ви ококорят сметките свободно, пазарно, с енергийни помощи.

И не си въобразявайте, че енергийните помощи ще ви бъдат отпускани винаги на калпак. Не. Ще излезе регламент-който има апартамент, къща на село, земя, няма право на помощ. Да продава. Да стане като на Запад. Да няма собственост масовият българин. Сега тук 90 процента от хората имат собственост, недвижима. ЦРУ отдавна го е анализирало. На българина му бе отнета държавата. Сега предстои да му бъде отнета и личната собственост. Бащинията. Не можеш да си платиш тока-продаваш. Отиваш в гето, в общински коптор. Там може и да получиш енергийна помощ под формата на варел, в който да си гориш изтърканите подметки.

ЕТО ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ И ТО ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО!

Банкерът Хампарцумян, този легендарен наглец, ви го каза: „Като ви е скъпо олиото, идете в съседна държава и си купете по-евтино.“ Чувал съм и друго от него: „Не ти стигат парите? Ми хвани си втора работа!“

Стани роб.

Това е Промяната, която всяка вечер Ани Салич ви рекламира по телевизията на ЦРУ.

Ми ще ви го каже наглецът Хампарцумян с месечната си заплата от няколко десетки хиляди лева. Вие гласувате за него. За такива като него. Това искате. Това получавате.

Нямало синдикати. Ми няма да има. Не искате да има. Не се сдружавате и оставихте на САЩ да ги разбият и да ви ги отнемат. Точно както в момента същите разбиват и превземат другата социална алтернатива за населението – БСП. Това е констатация на Ваня Григорова от КТ „Подкрепа“. Години наред го повтаря. Не си защитавате интереса. Позволявате си лукса да бъдете безкрайно тъпи да ви заблуждават, че ви отпускат пари от ЕС по план за възстановяване и развитие. Глупости. Отпускат ви пари да си купите нож и да си направите сепуко като доликвидирате социалните и икономическите придобивки от соца- предприятия, възможности за самоиздръжка, като лични стопанства и живот в лична собственост. Остатъкът от евросубсидиите ги лапа властта, за да провежда тази политика.

Продължавайте да си протестирате пред бушона Министерски съвет. Херо Мустафа да си управлява на спокойствие на ул. „Козяк“. Skandalno.net

Автор: Милен Милушев, журналист и издател, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Не знам, какво бил казал Маркс, но целият сценарий е добре премислен и с протести дори пред арменската църква, няма да го стреснем. Значи, ако приемем съществуващата до сега формула търсене – предлагане, производство – потребление, тези действия са строго в страни и на ляво. Защо? Потребителят, масата са генераторът на печалба. Той участва в създаване на един продукт, за да ползва други продукти. Енергията от всякакви източници е продукт, който на всичко отгоре, трудно се съхранява, но е много необходим. Ограбвайки масата потребители, възможността да бъде заплатен този продукт, изчезва. Производителят спира, посредниците угасват. Някой поглеждал ли си е квитанцията за платена електроенергия? Там има производител, няколко преносвача от близки и далечни мрежи, търговци или доставчици и държавата с два данъка. Да кажем, че производителят спре. Останалите са аут, включително държавата. Значи националната държава, местните политици, хранените им хора по веригата и всички лапачи, зависят от нашето благосъстояние. Този модел не ги устройва(тях, най-алчните, билдер-милдер чифути, маскари, билгейове и т.н.) За целта запуснаха процес на прономериране на населението и поставянето му в пряка зависимост за оцеляване, с електронни надзиратели и постоянен контрол. Самото номериране не е чак такъв проблем, но със всяка следваща версия, контролът ще се ожесточава. В електронните устройства е достатъчно да имаш достъп до първоначалните функции, колкото да заредиш операционна система, а след това ти си бог. Доктрината е такава, ние оставаме хората, боговете, а вие сте чипчетата, които можем да изключим, изгорим, поставим на колене от болка, глад или върнем в първично състояние животно.
    Това не се бори с протести, а с брутална, жестока, безмилостна война. Не ми трябват лигльовците политици и слугите им синдикалисти, журналисти (не трий!) юристи и прочие обслужващ персонал. Достатъчно са човеци, вярващи, свободни и без страх. Животът е цикъл в който идваш и се връщаш и не искам пак да попадам в същата тиня, а овладеят ли планетата, властта им ще продължи хилядолетия.

    • Абсолютна истина!!! За противопоставяне на умно-красивите идиоти !!!!!!!!!!!!

  2. Пърцумян ви казва да хванете втора работа. А не е ли по-добре да хванете една сопа и да я поразмахате, близичко така до Пърцумян. Според последните проучвания на учените преминаването на дебела сопа по дебела глава намалява нивото на наглостта в организма.

  3. ИЗБОРИТЕ ГИ СПЕЧЕЛИ ХЕРО МУСТАФА НЯМА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ НЯМА ТАКЪВ ОВЧИ НАРОД

  4. Написах до сайта Афера следното .
    Имаше един президент който каза,
    Майната и на кирилицата ще пишем на латиница.
    Има един натовец който каза,- Майната му на православието.
    Има един канадец който каза,-Майната и на кинституццията
    ще си платя глобата.
    Една каза Майната и на кочината за мен е важен сина ми.
    Честито на всички предатели АНТИБЙЛГАРИ.
    Това беше изтрито мигновенно.
    Та така за независимите медии.

    • Афера не трият само Ваши коментари. Всеки неудобен, и отразяващ истината коментар изчезва. Отдавна не влизам в сайта, няма смисъл.

  5. „До 2030 година няма да остане нито държава България,нито живи българи…!“

    Едмънд дьо Ротшилд

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *