За Бога, братя, Бойкотирайте Изборите!

За Бога, Не Гласувайте мили Братя Българи, дорде България е американска колония. Пасивната съпротива често е по-ефективна и от Революция. Именно с такъв мирен протест – седяща стачка и пълен бойкот, Великият Махатма Ганди изгони британските колонизатори от Индия.

Питате ли се защо индийците избраха този начин на съпротива, а не въоръженото въстание. Защото елитът им, махараджите, бяха купени, пречупени и подчинени от британците и нямаше друг начин народът да се откопчи от лапите на англосаксонския колониализъм. Досущ като в днешна България.

С избори, протести, дебати и референдуми в рамките на наложената ни от западните ни колонизатори политическа система, нищо няма да постигнем. Защото фасадната им демокрация е само за контрол на територията и населението. При всеки наложен ни от тях и отстранен от нас американски агент, турен да ни управлява, те вадят по трима нови от ръкава си. Които до един продължават да повтарят като папагали опорките на колонизатора: „Членството ни в ЕС и НАТО е без алтернатива“, „Русия ни е враг“, а за 4-те американски бази у нас и задаващата се война с Русия… война, в която ние ще сме пушечното месо – и дума не обелват. Защото който твърди обратното, мигом бива отстраняван от политическия и обществен живот в колонията. И това е най-благоприятното нещо, което може да му се случи.

Те са всесилни и всевластни- държат тезата и контролират контратезата. Спомнете си как пречупиха и подчиниха малцината, осмелили се да говорят истината като Волен Сидеров, Яне Янев и пр. Да, Те, с целия си Държавен департамент и ЦРУ, са всесилни и всевластни. Но… на последния вот им гласуваха само 30 % от българите. На изборите утре трябва да сведем тази цифра до 15. Бойкотирайте изборите и мракобесната им порочна колониална системата ще рухне. Останете си вкъщи в неделя, за да се наречете свободни, а не робове – ето това е съпротива! Да живее свободна България. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

36 коментара

  1. Ако не гласуваме, привържениците на ДПС ще гласуват и Карадайъ ще стане президент. Затова ли призовавате да не гласуваме.

    • Ти не ги брой турците кат че да са извънземни. На същия хал са като българите и ще последват примера им. Колко процента от турците мислиш че гласуват за ДПС. Има-няма 30 %. Останалите на избори – и те ходят за гъби. Така че сметката ти не е вярна.

      • Халът им е същия, но общностното им усещане е на по-високо ниво, ще гласуват с отвращение, но ще гласуват. Точно си е вярна сметката и на място. Никак не е случайно, че издигнаха сега кандидат.

      • Абе, я си направи пак сметката. На последните избори ДПС имат 10 %. И това при положение, че само 30 % от българите гласуваха. Преди години ДППС са стигали и до над 20 % подкрепа. Това значи, че на последните избори процента на гласувалите сред турците е по-нисък дори и от този на българите.

      • Сметката от вчера, днес вече не е активна. Ситуацията се променя и резултатите се променят. Когато не можеш да победиш някого открито, изчакваш и го успиваш, докато се появи звезден миг. Това е по-близко до войната, отколкото до математиката, социологията, политологията и останалите науки.

      • Оффф, ти ги изкара тия турци като римски легион, бре. Социологическите прогнози сочат че за Карадайъ ще гласуват 7-8 %. 7-8 % ли са турците в България. И ако имат някакви по-амбициозни планеве за България и действат така единно и дисциплинирано, както твърдиш, защо и те емигрират масово в Западна Европа без билет за връщане?! Коментарите ти са самоцелни в отчаян опит да опровергаеш основната теза на статията, но не ти се получава, защото си несъстоятелен.

      • Господин Тихов, там където съм израснал, сме много наясно как се държат, когато работите стигнат до бой и сметките никога не са в наша полза.

      • „Най-ниска е избирателната активност в Кърджали. До 16 часа тав тя е 19.6 % за президент и вицепрезидент и 19.0 % за Народно събрание“. Информацията е от Медиапул. С две думи, Иванчо, явно и турците на тези избори са били за гъби. Прогнозирах също и рекордно ниска избирателна активност. И за двете твърдения аз излязох прав, а ти сгреши. Само за протокола го отбелязвам.

      • Преди да запееш оди на радостта, изчакай резултатите от 126 секции в Турция! Кърджали, между другото, е български град, селата са турчеещи се.

  2. Войната е неизбежна. Американците никога не се махат. Дълбоката им държава може да рухне само отвътре. Дали имаме това време да чакаме?

    • Това време никак не е далеч. В САЩ конфронтацията се изостря ежеминутно, а населението е въоръжено. Ние само трябва да гледаме и когато там се размърдат, да ударим колаборационистите тук.

  3. Много интересна аналогия, господин Благов! Значи ние трябва като циганите, които са с околоиндийски произход, да се съпротивляваме пасивно, срещу продажната власт от кастата на брамините, за която има генетично доказателство, че е сродна с нас. Пасивната съпротива е силно оръжие на неграмотните маси, роби и т.н. Хората, които се считат за умни същества, изработват една, втора, трета активна тактика, докато пречупят враговете си, а не докато ги избутат. Предпочитам да умра като спартанец, отколкото да гледам като кибиците от високото, как други умират!

    • Идеята за пасивна съпротива е съобразена изцяло с манталитета и културните особености на българския народ. За последните 32 години народът ни показа такива качества, стремежи и решителност, че се наложи да предложим този адаптиран към българската народо-психология вариант на революция. Съжалавям ако в лично качество сте се почувствал обиден.

      • Личната обида мога да преглътна, но народът дори в момента, съпротивлявайки се срещу ваксините, показва повече твърдост, отколкото Вие му давате. Да и аз съм бил емоционално изтощен и съм казвал доста тежки думи, но днес трябва да заложим на българите. Единственият проблем на повечето е пълният вакуум на информация. Всички не са и не биха могли да са еднакво осведомени и реагират според нивото на познанията си, но като цяло имат здравата логика, която им е необходима за оцеляване, дори там да влиза и това прословуто навеждане пред ятагана. 32 години казвате, да 32 години надеждата да стъпим на здраво постоянно се появява и после се срутваме в поредната яма. Аз мисля, защото неорганизирана тълпа се мъчи да разгадае ходовете на отбор, без да знае правилата на играта. Поколенията в началото имаха едни виждания, поколенията сега съвсем различно гледат, а капаните все щракат. Не е случайно, нали? Първо трябва да определим, кой ни ги поставя. Той не е външен, външните само го ползват за собствените си цели. Българската крепост пада все от алчна ръчичка и отворена вратичка. С отрязването на тази ръчичка и трябва да започнем. С една дума, няма значение чий фил е, ако не е българофил. Няма значение чии чужди ценности почита. Тук бог е българин. Извън това дали аз и Вие имаме разни виждания, това трябва да не ни прави врагове.

  4. Напротив – Врагът е външен. Това е ключът към намирането на решението. Инак, с национални предатели е препълнено цялото земно кълбо, а човекът си е човек – и ангелът и дяволът дремят във всеки един от нас и въпрос на обстоятелства е кой ще вземе превес. Вие смятате, че врагът е вътре, затова и не разбирате тезата ми.

    • Убеден съм, че е вътрешен, който жонглира с външни покровители, но дори да е външен, пасивната съпротива му е известна методика, проучена, с отиграно противодействие. Пасивността е винаги предвидима и лесно унищожима.

  5. Ако не гласуваме, не е ли много по-лошо? Така превес ще вземат тези, които не желаем да ни управляват!
    Струва ми се тъпо.

    • А ясно. Ти си от онези дето много са желаели 12 години да ги управлява ГЕРБ и сигурно още го желаеш Борисов – изпружен по гол г*з не леглото до чекмеджето с банкнотите и кюлчетата

  6. Точно така. Индийската тактика е безкръвна и ефективна. Няма друг начин да се справим с наглосаксите.

  7. Аз отдавна призовавам да не се гласува. Масов бойкот на изборите. Нека избраните да бъдат избрани при 20% избирателна активност, пък да видим как ще гледат на тях външните им господари. Мислите,че не следят тези неща ли? Напротив.А ето ви и една поучителна притча, макар, че едва ли мнозина ще се поучат: Един султан след всяко повишаване на данъците нареждал на взира си да се преоблече в обикновени дрехи и да се смеси с хората за да види как реагират.Връща се везирът, султанът пита:Е, какво правят моите поданици. Везирът отговаря:Псуват и работят. Султанът поглажда доволно брадата си и нарежда на взира: След няколко месеца отново повиши данъците.След няколко месеца везирът отново докладва:Псуват и работят. Добре, повишавай данъците. И така много пъти. При поредното повишаване на данъците везирът се връща и казва: Мълчат, не псуват и не работят.А, рекъл султанът, намалете данъците.
    Който разбрал, разбрал. Аз вземам кошничката и отивам за гъби.

  8. …..или ако толкова ви се гласува,гласувайте за единствената партия в ляво ,която малко или много според днешната конюнктура изповядва и следва лявата идея! Никакви гласове за разни гладни и алчни мераклии за постове и титли!

  9. Враговете ни са и вътрешни, и външни!
    Бойкотирането на изборите значи връщането на БОЙКО – това ли искате?!
    Едва ли Пею Благов иска това?

  10. Гледайте, амсалаклар, берете си гъбите и си гответе фесовете!

    • А ти върви да гласуваш и се запаси с американското знаме. Няколко си купи, за по-сигурно.

      • Гласът ми ще се брои за два, но за съжаление, вашите гласове отиват за Животното и амуджите, техните също ще се умножат.

    • И к’во сега, нагласува ли се, брои ли се гласът ти за два.ха дано си доволен,че избрахте Киро Лъжеца и Асенчо Крадеца. И да знаеш, машинното гласуване е най-честното гласуване на света . Там манипулация не може да има ако ще на сто места по сто незаконни машини за гласуване да открият. Те са само за резервни части, амсалаклар.

      • Каква ли мисъл очаквам от комуняги? Хем се прецакахте, хем България прецаквате, хем още и гласовити. Да, вероятно ще имам представител в НС, но не е Кирчо, а от „Възраждане“, но вече съм на мнение, че най-голямото зло за България са БСП! Тези глупави и подмолни игрички показват единствено и само вредност!

      • Божее и аз съм седнала да разменям мисли с човек, дето ме взема за симпатизант на БСП. Америката гиделим, давай. там са толкова „остри“ в мозъка. Аз съм чао.

  11. Ганди, хайде обясни сега какво спечели? Ако бяхте подкрепили някого, примерно Костадинов, дали щеше да е по-лошо? Това другарката Нинова ли го замисли като ход?

    • Ей сега го слушах Коцко от Възраждане. Щял да подкрепи всеки кабинет, който отменял зеления сертификат. А какво стана с излизането от НАТО и ЕС, бре, момко?! Лично съм разговарял с Коцето. Много му е важно да се каже „Възраждане е за свикване на Референдум за излизане от ЕС и НАТО“ И изпада в страхлива истерия ако някой му припише твърдението „Възраждане е за излизане от ЕС и НАТО“. Дявола е в подробностите- там е шикалкавенето. Предстоят ни много разочарования с Възраждане, Иванчоооо. Играта там е за субсидиите. Слушай старото и помни.

      • Тази, всички са маскари я знаем байо!

    • А кои сме тия „ние“, които да го подкрепяме. Аз си отговарям за себе си. А вие си подкрепяйте който си искате.

      • Гъбоберачите, наведени за гъбка!

  12. ДНЕС 15 НОЕМВРИ ЧЕСТИТ ВИ ФАШИЗЪМ АКО БСП АТАКА И ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО И ПП ВЪЗРАЖДАНЕ СЕ БЯХА ОБЕДИНИЛИ ЩЕШЕ ДА СПЕЧЕЛИ НАРОДА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *