Наталия Кобилкина ще говори за йонито си и на децата

КобилкинаНаталия Кобилкина, която се прочу у нас, че учи жените как да правят секс, вече си е намерила още една доста благодатна аудитория –  тийнейджърите.

С удоволствие приемам всякакви покани да изнасям лекции на децата по училищата. Аз това ще го правя безплатно, защото искам нашите деца да мислят като свободни и щастливи личности“, написа Кобилкина в социалната мрежа.

Много съм благодарна на учителките, които горещо ме канят и се грижат за половото възпитание на момичетата. Благодаря и на децата, които ме канят.  Те искат да научат повече за себе си, за тялото си, за удоволствието, което могат да изпитат. И аз ще го направя с радост, защото момичетата трябва да знаят какво да искат и изискват от момчетата и да учат самите момчета как да си играят с телата им и играта да се превърне във взаимно удоволствие.

Кобилкина обаче се оправдава, че в момента няма възможност да обикаля училщата /то не, че има сега ученици в тях, но нейсе/.

Нашият екип обаче планира да се захване с активно ограмотяване на учениците от есента. Искаме да влезем не само в софийските школа, а да обиколим тези в Пловдив, Варна и други големи градове.

Бъдещето на държавата зависи от децата и е хубаво, ако тези млади хора вярват в себе си, изучават себе си, успяват да бъдат искрени и любящи и да постигат всичко чрез любовта, пише вдъхновено сексоложката. България има своето бъдеще, но трябва  ние са го създадем заедно“, категорична е Кобилкина.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/fQDuoU7jb88

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Ееее щом една украинска проститутка ще ограмотява децата ни значи наистина сме го закъсали.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *