Гаджето на Дарина Павлова показа голите си срамотии на фотосесия

Джулио Берути Гаджето на Дарина Павлова лъсна чисто гол в мрежата. Красивата половинка на мадам Мулти Джулио Берути се появи без капка свян както майка го е родила в суперскандални снимки.

Младият актьор явно не изпитва никакви притеснения  и гордо развява атрибутите си във всякакви пози  по време на снимките, задоволявайки фотографа и чувството му за съвършенство и предвкусвайки насладата, която кадрите ще донесат на дамите.

Скандалните фотоси се появиха и в България и разтуптяха сърцата и на българските дами, след като италианките бяха хвърлени в екзалтиран туш.

Звездата определено има с какво да се похвали и го развява  с гордост. Берути стана невероятно популярен и у нас, че и в родната си страна, не толкова заради таланта си, а покрай връзката си с Дарина Павлова. Говори се , че 30-годишния актьори и 50-годишната милиардерка са щастливо влюбени и живеят в пълно блаженство.  Те никога досега не са говорили публично за връзката си, но където е тя, там е и той. На светски събития и партита играе ролята на придружител, а насаме на влюбени до уши, макар никой от тях да не говори публично за връзката си. Двойката обаче е неразделна, а Дарина води Берути навсякъде със себе си, като от време на време двамата се усамотяват в суперлуксозни курорти и правят баснословни сметки. Той пък редовно провокира половинката си с голи снимки, публикувани в социалната мрежа и така я кара да бъде нащрек и да му дава все повече и повече и не само любов. На някои от снимките мачото е абсолютно натюр.

 Природните му дадености дадоха отговор защо лъвицата Дарина  не е зарязала младия хубавец, въпреки че не е проблем да си намери нов и зад гърба си има подобни връзки. Шушука се обаче, че Джулио Берути бил истински змей в леглото и  оставял партньорката си направо без дъх.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/dYo7KQ8Zc1U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *