Наталия Кобилкина си заведе йонито на остров Бали и го снима

2

nataliq-kobilkinaСе*соложката Наталия Кобилкина осъществи мечтите на хиляди мераклии, като се снима  чисто гола! Дамата, която изнасяше  на Слави Трифонов „интимни беседи по половия въпрос” и го обучаваше как да се справя по-добре в леглото,  се е уловила в кадро, тъй както мама я е родила.

Тези дни тя се завърна от екзотична екскурзия в Тайланд и Бали, където заведе йонито си и себе си  на почивка с няколко свои приятелки. Кадърът,  който е озаглавен от самата Наталия „Замислена под палма, снимана случайно, но много ми харесва”, предизвика бум от  от коментари и откровени сексуални предложения  към нея.

Ех да останем насаме,  Кобилке!, мечтае почитател на на дамата. Друг пък срамежливо признава  : Имам ерекция…, а трети пита къде може да получи негледни уроци по се*с, но от самата нея.

Кобилкина посреща всеки почитател с възторг и го насочва къде към ръчна обработка на материала, къде с по-интимни съвети.

Иначе тя си прекарала страхотно с приятелките си, което е видно от другите снимки. Не може да не й се признае и че има много стегнато и апетитно тяло с естествени форми и без грам силикон по него. На хората им писна от бюстове, изляни по един и същ калъп и търсят нещо различно и не толкова силиконово.

На следващия кадър Наталия позира, галейки хоботчето на слонче, показвайки колко много обича нещата с хоботна форма. Самата тя пък призна, че си е изпекла йонията на слънце и била готова за нови професионално подвизи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Страхотно! А вибратора взела ли си е за привечер, или е разчитала на местните хубавци?

  2. Отвратително мръсни и срамни статии които говорят за примитивноста на българската публика която не е свикнала да говори аткрито за секс любов и тн. Пълно морално падение и душевна деградация. Съвземете се хора ние се самоунищожавапе по този начин. Защо не можем вече просто да обичамеІ Къде остана любовта за която Кобилкина ни напомня а вие я омърсявате най -безсрамно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *