Наско Месечков бесен – вестник го изтипоса гол и го обвини в гей- проституция

МесечковСтоличен вестник публикува обширен материал за Наско Месечков, а в него са публикувани чисто голи снимки на танцьора, който си развява атрибутите. 

Вестникът твърди, че снимките са взети от интернет и че „Месечков чисто гол се предлага на мъже в нета“.

Според публикацията, танцьорът имал регистрация в няколко гей сайта и се продавал за пари на богати мъже, като едновременно и търсел любовта.

Веднага след  участието на Наско във ВИП Брадър, започна  шумна кампания по дискредитирането му. Особено когато той хвана кубчето с надпис „Аз съм гей“ и призна, че е бисексуален и е имал няколко връзки с мъже. Недоброжелатели започнаха сериозна атака срещу него и по всякакъв начин се опитват да го злепоставят, дали от завист или просто по лични причини. Този път обаче Месечков изригна и  обяви, че ще съди вестника, тъй като няма такива профили в сайтовете и те са фалшиви.

Точно заради публикации като тази, младите и талантливи хора напускат страната, категоричен е танцьорът. Често пъти у нас  се дискутира темата за емиграцията и че младите бягат от държавата , за да се развиват в чужбина. За този факт Наско обвини жълтата преса, която ги подтиква да вземат това решение. „Изопачената истина, която непрекъснато показват, пречупена накриво през призмата на тяхната собствена представа за сензация, загрозява и омърсява напълно живота в България и го представя в ужасна светлна.

Разни жълтурковци, които обслужват чужди интереси, не могат да оценят таланта ми, труда, който полагам, за да предам дарбата си на децата на България, да ги науча да се борят, да станат  шампиони, да са  по-здрави, по-дисциплинирани, по-целеустремени.

Опитват се да ме уязвят с непрекъснати  провокации, но аз въпреки това  ще остана в България  и ще се боря с тази паплач. Ще продължа да танцувам и да преподавам, а с медиите ще разговарям само в съда, ще си правим интервюта с призовки, закани се обиденият танцьор.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/HXrian0pbPc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *