Къци загуби 100 бона след търговия на борсата

Къци без батерииКъци Вапцаров  загубил огромна сума на фондовата борса, издадоха негови приятели.

Шоуменът се впуснал в рисковано начинание без да разбира нищо от него. Той вкарал за покупка на акции и игра на борсата половин милион лева и без малко не загубил всичките не само заради лаишкото си поведение, но и заради  заради ината си.

Той буквално се е отървал на косъм от пълен финансов крах, твърдят под сурдинка  банкови служители. Обаче упорито се говори, че се е разделил с поне  една пета от вложенията си – 100 хиляди лева.

Преди няколко месеца доста инициативният господин  Риск печели – риск губи решил да си опита късмета на пазара със злато. Той смятал да направи голям удар и буквално побъркал борсовите посредници в известна голяма наша банка.

Къци  поискал всичките му пари – половин милион  лева, да бъдат вкарани за покупката на акции на английска компания, която  пък се занимава с добив на злато в Африка. Банковите консултанти веднага  скочили  да обясняват и да убеждават клиента си, че това е една изключително рискова операция.  От една страна  в този момент цената на златото падала, а от друга  било доста  опасно да вкарва всичките си пари на едно място наведнъж. Къци обаче, верен на себе си, се заинатил в познатия си стил да разбира от всичко и казал да не му се месят, рискът е негов и той го поема.

За нула време обаче той олекнал със сто бона и когато му съобщили от банката новината как се движат акциите му, тутакси ги продал, макар и на загуба.

Това обаче не му попречило да се оглежда за нови финансови начинания. Той смятал да вложи част от останалите си пари сега пък в петролна компания.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *