Мария Игнатова заприлича на ходещ скелет

Мария и Рачков гМария Игнатова става все по-слаба и вече едва се държи на краката си! Тв водещата  на „Господарите“ е достигнала жалките 47 кг и продължава да слабее.

Половинката на Димитър Рачков винаги е била в добра форма и никога не е имала проблеми с наднормено тегло, даже е била под границата, но в последно време буквално  започнала да линее. Според нейни близки причината за случващото се са отношенията й с Рачков, които напоследък са адски обтегнати.

След като Марчето  бе хваната няколко пъти в изневяра, влюбеният Митко не издържа и й каза, или да си седне на дупето, или да се изнесе със синчето си от семейното им жилище. Той настоя и тя да му роди дете, за да станат истинско семейство, но тя не ще и да чуе.

Игнатова доста тежко преживявала проблемите си с Рачков и изпаднала в жестока дупка. Тя хем искала да живее отделно и да прави каквото си иска, хем съзнавала, че това ще повлече кариерата й надолу. Нейната слава се дължи на таланта на бургазлията, а тя свети с отразена светлина. Ако двамата се разделят, Маги Халваджиян  няма да я остави в „Господарите“, които са основният й източник на доходи и най-добрата роля, която има.

„Спря да се храни, единствено я кара на сокове“, разкриват нейни познати. На всичкото отгоре  почти не спи, което още повече й се отразява на здравето и апетита. Репетициите за „Х Фактор“ пък направо изцеждат и последните й сили, вижда се, че е нервна и постоянно бърка репликите си.

Дано си решат проблемите с Рачков, стъскат палци техни приятели. Сегаи двамата са изнервени, а това се отразява на работата им.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *