Народът отсече: Искаме референдум за еврото! Господа политици, спрете да решавате зад гърба ни! Виж Тук:

Господа управляващи, стига!

Стига сте ни търсели само по избори, а после да забравяте, че има народ.

Стига сте ни облъчвали от екрана колко е хубаво да приемем еврото и да забравим за националната си валута!

Тези неща в света се решават с референдум, а не от шепа самозабравили се политици!

Омръзна ни господин Борисов да се навежда в поза партер пред танте Меркел и да й обещава от наше име, че ще сменим валутата си! А тантето пък щяла да ни приближи на една крачка от Шенген! Та ние притъпкваме на тази една крачка вече пет години, дупка отъпкахме даже!

Омръзна ни новоизлюпената и напълно ненужна министърка по евроинтеграцията да нарамва поредната си маркова чанта и да ни убеждава каква чест е за нас шестмесечното председателство на ЕС и колко милиона лева трябва да хвърлим, за да ремонтираме НДК, за да им бъде удобно и уютно на еврочиновниците и най-вече на нея!

Писна ни придворните икономисти да редят сладки приказки как ще цъфнем и ще вържем, като приемем еврото.   Ще цъфнем, ама на едно друго място, където няма политици, няма парламент и само ангелчета пърхат, или дяволи ни донапъхват в казана.

Попита ли някой народа, господа, когато ликвидирахте селското стопанство и изклахте породистия добитък, а отглежданите с години овощни градини, изтръгнахте от корен?

Попитахте ли ни, когато разпродадохте икономиката за жълти стотинки и половината си я купихте самите вие? И станахте милионери, а вече и милиардери?

Случайно да се позаинтересувахте от мнението ни, като ни натресохте валутен борд и здравна реформа?

Като направихте и пенсионна реформа и накарахте хората да работят, докато умрат?

Питахте ли ни искаме ли да влизаме в ЕС?

Народът за вас не съществува! Той е едно имагинерно понятие, което се визуализира донякъде само по време на избори. И после се превръща в безименна маса, която се мачка, дои и манипулира до следващите избори.

Но този път, ако приемете еврото зад гърба ни, жална ви леля!

ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ!

ИСКАМЕ ДА СЕ ЧУЕ И НАШЕТО МНЕНИЕ –  ЛЕВ ИЛИ ЕВРО!

Иначе ни обричате на глад и смърт!

А когато човек няма какво да губи, освен оковите си, нали знаете какво се случва?

Да един сте го учили!

Референдум, или се измитайте!

На българите им е останала все още малко сила и малко гордост, малки заплати и малки пенсийки.

Не им ги пипайте, защото следва революция!

Този път ни повярвайте, душегубци!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

22 коментара

  1. Мутрата няма да посмее да пита народа и това ще му изгори главата на мига ! Говори глупости от наше име без дори да е питал някого (народа) !

  2. Управляващите , които зорноволно избираме прилагат ГЕНОЦИД над народа
    Унищожават ни това е толкова явно .
    Ако има още някои останали на които им пука то трябва незабавно да ударим с юмрук за да оцелеем .

  3. Не знам за нито една държава в Шенген , която да е зле.

    • А знаете ли някоя държава в Шенген да е съсипала икономиката си напълно, преди да се озове в тази зона?

  4. Защо нито Полша, нито Унгария, нито Словакия, нито Хърватия не се натискат да приемат еврото? И в Шенген няма да ни приемат, само ще ни направят двойни роби с новата валута

      • Аз ли се бъркам или сам се нарече цървул?

  5. Ако можеха германците на мига щяха да върнат марката, французите франка, италианците лиретата. Няма доволен от еврото. Разговарял съм с много представители от тези страни. Цените скачат двойно, а приходите остават на същото ниво. Целта е да се изземат спестяванията. Инициативен комитет и събиране на подписи за РЕФЕРЕНДУМ по този жизнено важен въпрос.

  6. В Гърция още страдат за дхахмата, в Испания за песетото. Ако беше голям келепирът, Англия щеше ли да направи Брекзит и да избяга от Евросъюза?
    Опомни се, народе, ние не сме васали на ЕС, а самостоятелна страна и единственото , което ни е останало е левчето и националната гордост!

  7. Точно така,не ни трябва еврото! Бях в Германия през 2001/2002 г.когато еврото навлезе и германците не бяха доволни.а цените
    станаха по скъпи.Това е добре за тези,които притежават такава валута,т.е.по богатите,а това не са малко в България. Никой няма да пита бедния бълг.народ,те са нужни само за изборите,за да ни лъжат все повече.Нали сме като овче,накъде ни поведат.МОЛЯ ВИ БЪЛГАРИ,БЪДЕТЕ ДОСТОЙНИ И НЕ ПАДАЙТЕ ДУХОМ, А ВСИЧКИ ДА СЕ ВДИГНЕМ ЗАДРУЖНО И ДА НЕ МИСЛИМ САМО ЗА СЕБИ СИ И ДАЗАПАЗИМ РОДИНАТА СИ ОТ ТАКИВА КОИТО НЕ МИСЛЯТ ЗА НАС,Т.Е. ПОЛИТИЦИТЕ НИ!!!

  8. Бочко и компания се канят да откраднат и гаранционния фонд от Валутния борд. А това, че ще станем по-бедни, не им е проблем. Наш е. Затова – РЕФЕРЕНДУМ!

  9. ЛЕВ и главата на Бойко на кол издигнат на Народното Събрание заедно с главите на Пеевски, Доган, Местан и всички душевадци.

  10. Искам референдум за приемане или не на еврото. Бройте ме.

  11. Всички държави независимо дали са приели или отхвърлили еврото са го направили чрез референдум.

  12. В Катуница имаше 2-3 коча , докарани специално от Шотландия , , като най-породисти и като семенна порада стрували на НРБ по 20 000$ единия- -били изядени като курбан – най-скъпия курбан в света !Който не вярва-аз видях черепите 2бр, и ги занесох в къщи!Имах 2 чифта рога, но единия го подарих ,помня ,че 2 черепа ги варихме с майка ми във казан със натриева основа , ,да свали мазнините , , после ги рязах със ъглошлайфа -големи ,разкошни рога ,с по 3 витки- и имат 4-ч-цифрен номер – изчислих , че порция курбан , 1 купа струва 200$- – – -ТАКА СИ ПОЖИВЯХА НЕКОИ ДРУГАРЧЕТА , , НА ГЪРБА НА НАРОДА

  13. препечатвам какво се е случило със ЛИТВА,когато са въвели еврото! През 1991г ЛИТВА е нямала външен дълг -днес той е 17 000 000 000 евро, а населението се е съкратило от 3.500 000души до 2 000 000 !!НИКОГА ПОД БОТУША НА БАНКЕРИТЕ ОТ SITY-LONDON,и хиените -банкери -УМИРАМЕ ГЛАДНИ, А ДЕЦАТА НИ НЯМА НИКОГА ДА СЕ ВЪРНАТ В Б-Я! ШУКАР,ШУКАР ,АМА НЕ Е ЧОК ГЮЗЕЛ!СМЯТАМ ДА УЧА ТУРСКИ ЕЗ ,, ,
    др. министър Бойко-агент БУДА НАД КАКЪВ ЕЗИК РАБОТИ В МОМЕНТА?
    ЩОТО ГЛЕДАМ НАПЪЛНЯЛ НАПОСЛЕДЪК, МАЙ НЕ СИ ДАВА МНОГО ЗОР!

  14. Ами президента да инициира един референдум. Има правомощия, нека докаже, че е на страната на народа, а не комбина с ГЕРБ и БСП!!!

  15. Трябва да има референдум. Но да бъде само за приемане на Еврото не да вкарват по няколко точки и накрая да правят каквото им хареса на МАЛОУМНИЦИТЕ!!!!!!!!!!!

  16. ГЕРБ са виртуози в манипулирането на избори. Пак, както със Слави, ще изкарат, че не достигат 1000 гласа и референдумът ще си остане само пожелателен. Каквото им е наредила Меркел, ще го направят. А ние пак ще се чудим кой гласува за тях, след като всички ги виждат какъв боклук са.

  17. Тази станислава е голяма руска пъчавра. Провежда руска подривна деиност в България и се опитва да всява смут в населението,но народа ни не е прост и е избрал Европа вместо Русия. А питайте станислава къде са децата и – в Р-я или Китай.

  18. Аман от тези ЕС и НАТО и сега без да ни пита някой искат да захвърлим лева и да приемем еврото.
    Защо Швейцария е Швейцария? Защото не членува нито в ЕС, нито в НАТО и затова ивейцарския франк е най-стабилната валута в света.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *