Политици с ГЕНИАЛЕН план за СПАСЕНИЕТО на България! Но ето кой ще ги спъне! Вижте ТУК!

Интересно защо всяка втора дума на нашите политици или тези, които се изживяват като такива, е  ЕС и  НАТО.

Целият български народ знае, че нито Евросъюза, нито САЩ и тяхното НАТО са направили нещо добро за България. И единствената им „задача“, когато попаднахме под тяхно влияние бе да унищожат безмилостно нашата икономика, да разрушат безцеремонно енергетиката ни,  да пречат на всяка добра за България сделка с Русия, да настанят свои фирми в страната и да изсмукват ресурсите ни, да убият българската армия, да нарежат оръжията ни, да ликвидират нашия суверенитет. И в крайна сметка да ни направят колония.

В задачата се пита, след като не сме видели нищо добро от Запада, защо нашите псевдо-политици непрекъснато каканижат за САЩ, ЕС и НАТО като за някаква манна небесна за българите?

Ами отговорът е много прост. Запада може да не е направил нищо добро за нас и да унищожава България…Ноо, той явно прави много „добри“ неща за нашата „върхушка“. Леят се пари от  Соросовата „Америка за България“, която е по-добре да се нарече „Америка против България“. Политиците могат да се появят и да останат във властта само ако непрекъснато демонстрират своята лоялност към господарите. Могат да си строят къщи-палати и да сменят дрънкулки от Гучи и Армани, пак само ако с наведена глава слушат своите началници.

Парите на Запада купуват покорството на нашата, така наречена върхушка.

И в този контекст като типичен  слуга, но не на народа, а на своите западни ментори се прояви и военният министър Красимир Каракачанов.

И той, горкият, откак е във властта,  започна  да ръси на пълна скорост небивалици.  Ту за всеобща военна служба, за каквато няма пари.  Ту за терористичните актове в Манчестър и Лондон. Но забележете какво казва. За него Лондон вече не е  „столицата на разврата“, както пише един от най-големите български патриоти Христо Ботев за Париж. А точно от него би следвало да се учи Каракачанов на патриотизъм. Защото Ботев защити  обичта си към отечеството със своя живот. Но не! За каракачановци,  Лондон е ни повече, ни по-малко, сърцето на „космополитната европейска култура“.

Наистина „космополитност“ в Лондон има. Защото градът се превърна в гето на най-различни, предимно мюсюлмански заселници, които нямат абсолютно нищо общо с великата европейска култура. И точно тези радикализирани мюсюлмани днес убиват в Лондон и по целия свят. Те са чудовището, което американските транснационални компании създадоха.

По-нататък „военният“ ни министър, който всъщност е генерал без армия твърди, че терорът в Лондон бил посегателство върху целия свят. Не сме съгласни с това. Защото светът няма нищо общо с терора, който Вашингтон и Лондон осъществиха, унищожавайки редица суверенни държави като Ирак, Либия и Сирия, заедно със стотици хиляди невинни граждани. И то без никаква нужда и без санкцията на ООН.

А сега плачат, че терорът се връща като бумеранг при тях.

Истината е, че когато създаваш чудовища като Ал Кайда и Ислямска държава, то няма как тези чудовища да не излязат  извън контрол и да не се обърнат срещу своите създатели.

Лошото е, че от терорът на  самозабравилата се западна върхушка, която унищожава държавите наред, впоследствие страдат отново невинни хора. И децата в Ирак, и децата в Манчестър искат спокойно и щастливо детство. Само че настръхналите в боен бяс чичковци с гащи на раета и звезди, изобщо не мислят за децата. Нито за възрастните. Мислят само как да натрупат повече пари. И да обсебят повече власт.

А Красимир Каракачанов мисли как да угоди на своите господари. Той продължава да каканиже, че жертвите на лондонския терористичен акт, само подчертавали нуждата от „по-силен ангажимент на НАТО“. Както и от „по-ясна политика на ЕС по сигурността“.

Може би нашият нов министър на отбраната не разбира, че именно ЕС и САЩ създадоха тази обстановка на всеобща психоза като пуснаха безпрепятствено и безконтролно милиони джихадисти в държавите от цяла Европа? И дори задължаваха и продължават да задължават отделните страни да пускат на територията си тези млади и добре заплатени ислямисти. Които после бият и изнасилват, а когато им скимне газят с минибуси хората, а после ги кълцат с ножове и сатъри. Точно както са правили техните деди от различните мюсюлмански орди.

Може би Каракачанов не разбира, че викайки ЕС и НАТО в България, той пуска лисицата в курника?

Сигурно разбира. Но много му се иска да убеди себе си и околните, че е измислил гениален план за спасението на България.

Планът му е семпъл. И безкрайно прост. Викаме ЕС и НАТО. Те да охраняват сухопътната ни граница. Те да охраняват небето ни. Те да ни охраняват по вода.

А приказките му за силна полиция и достойна българска армия са само прах в очите на електората. И замазване на трагичната безизходица, в която се намира България.

Защото розовите сънища са едно, а убийствената реалност е нещо съвсем друго. И в тази реалност нито ЕС, нито НАТО ще дойдат да ни охраняват. Те само  ни използват. Като  военни контингенти и безплатно пушечно месо.

И само от нас зависи докога ще трае това. А то ще трае, докато ги търпим. Точно по тази причина стотици симпатизанти на патриотите сега напускат и Каракачанов, и Валери Симеонов, и Волен Сидеров. Защото хората не искат да търпят повече лъжи.

Автор Иво Македонски  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. ravna i zlatna dobrudja e izvestna i s nai dalbokite si kladenci ako se razrovite tam ste otkriete nai dalbokia cladenec na kirchodobrivstinata tam edna plevenska selinka kadruva sas edni i sasti kadri ot 1989 godina pri vsiaka poredna partia na vlast tia evechno v gradonachalskata kolesnica samo smenia konete obichta na dobrujanci kam neia e tolkova kolkoto vsenarodnata lubov kam b borisov grajdanite na dobrich ia mraziat no vsichki dobrujanski cigani glasuvat za neia i tia osiguriava pobeda na boiko i za trita mandata ako se samniavate v dostovernosta proverete v dobrich ciganite se gavrit s portretite na botev levski i car boris vechata detelina nikolova dobrichkata mafia e s neia

  2. Успокоете се. Тези дни почина най-големият русофоб в света Джон Маккей. В началото на виетнамската война, той е бил свален докато бомбардирал мирните виетнамски градове и села. Катапултирал е и бил пленен от виетамците. За благодарност те леко са го понатупали. Затова той мрази всичко което е Made in USSR, било то съветски МИГ, било то руски Южен Поток.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *