Затворете ЕВРО-КЛОАКАТА Слънчев бряг! Защо Шведски Турист ПРЕБИ Камериерка и Колко сребърника струва българското достойнство?! /ВИДЕО/

Слънчев бряг трябва да бъде затворен, докато не се превърне в нормален европейски курорт! Отворете си ушите за тези думи, госпожо министър Ангелкова!

Това показа поредният случай на отвратително и унизително държание на западняците у нас, който потресе българите. Камериерка бе изритана без никаква причина в главата от шведски турист и пратена в безсъзнание на земята.

54-годишният Георг Ралф Сумберг решил да упражни върху клетата нископлатена прислужница уменията си по бойни изкуства и след като я видял наведена да търка коридора, с мощен шут я сритал.

Случката щеше да си остане в рамките на хотела и да се покрие, ако не се бе разиграла пред толкова много свидетели. И ако някой, с все още незакърняла съвест, не беше извадил записа от видеокамерите.

На тях се вижда как шведът минава с куфара си, говори си нещо с жената, тя му отговаря и продължава да си върши работата. В този миг следва шут, какъвто не заслужава дори бясно и дръгливо улично куче.

„Не ме боли толкова от удара, колкото от унижението и срама“, призна жената, която след непредизвикания с нищо побой изпаднала в несвяст в коридора и била намерена там от други служители. „Сега до края на сезона ще треперя и ще се оглеждам кой още би скочил и би ме наранил. Той си влачеше куфара, спря до мен и започна да говори нещо тихо. Попитах го на английски какво желае и има ли проблем, но не ми отговори, а когато продължих да си върша работата, усетих страшна болка и повече нищо не помня“, сподели изплашената жена.

Какво обаче се случва после? Полицията идва, арестува за 24 часа шведа и го пуска. От хотела го молят да напусне, но той веднага се премества в съседен, където го приемат с отворени обятия. Георг е в България с брат си да си починат и да си наваксат пиенето, както правят повечето шведски туристи. Явно братята са включили и забранени вещества в „релакса“, тъй като кръвните проби са показали и наличие на наркотици.

В една нормална държава господинът щеше да стои в ареста, докато му бъде организиран бърз процес. Или пуснат под сериозна парична гаранция и експулсиран  до времето на процеса.

В една ненормална държава, каквато е нашата, побойникът е „изписан“ от ареста след 24 часа и пуснат да си допие по кръчмите.

В един нормален курорт в която и да било страна, лицето Сумберг щеше да е персона нон грата и всички хотели да хлопнат вратите си под носа му. У нас обаче всеки е готов да го приюти заради пачките евро в джоба му. Дори шефът на хотелиерите ревна по телевизията, че случаят се преекспонира и така ще разсърдим гордите шведски туристи и бизнесът ще изгуби 250 хиляди евро от тях. Викингите щели да ни бойкотират. С две думи да си дадем и другата буза и да мълчим.

Заради силния обществен отклик и реакция на шокираните българи, Цацаров, чийто стол се клати застрашително, нареди дъртият хулиган да бъде върнат в ареста за още 48 часа. А после какво? Ще притича някой мастит адвокат, ще докаже, че камериерката е предизвикала мирния и кротък турист с поглед, или с неизрядна униформа, или кой знае с какво и ще го спаси от наказание. Ако пък бъде заведено дело, то никой не може да гарантира, че гологлавият каратист изобщо ще благоволи да дойде у нас да го съдят.

И какво се получава на практика?

Нас ни имат за туземци, за аборигени, за хора трето качество! Но не ни пука! Най-големият ни курорт е със славата на евтин вертеп и рай за чужденците, където дрогата и алкохолът се леят като река.

Слънчев бряг е  място, където можеш да пиеш до самозабрава и на сутринта метачките да те будят под пейката. Да се дрогираш, колкото си поискаш. Да забърсваш момичета за по 30 евро на нощ и да се гавриш с тях. Да повръщаш от балкона, а някой да тича да мете след теб.  Да бъркаш в деколтетата на сервитьорките и да ги щипеш, а те любезно да ти се усмихват, защото иначе ще ги уволнят от работа.

Да пикаеш  басейна през терасата, или направо да се хвърлиш в него. Да опипваш всяка камериерка, която влезе в стаята ти, защото по подразбиране тя е проста жена и няма право да ти откаже нищо. Да разиграваш персонала за една кърпа или сапунче по десет пъти на ден. Да съдиш хотели, понеже преди три години си се спънал пиян в банята. Да буйстваш и  да се държиш като свиня, като господар, като паралия, а всички да и правят чупки в кръста.

Дотам я докарахме – да.

Поставихме се в ролята на световен бардак, в който всичко е позволено! В който сме туземци, които могат да бъдат мачкани, унижавани, даже убивани.

Е, трябва ли да съществува подобна клоака, в която дъщерите ни се превръщат в проститутки, синовете ни в жигола или наркопласьори, или пък мутри? В който богатите собственици на хотели печелят от утайката на Европа, пристигнала тук да дерибейства, да се налива до смърт. А народът прислугва унизен и смачкан за 400 лева заплата и от време на време изяжда по някой ритник в главата.

При това още по-парадоксално – пияният швед е общ работник във фабрика, но с достатъчно пари и самочувствие, а изританата камериерка с висше образование, но бедна и безработна.

Госпожо Ангелкова, това ли е туризмът и лицето на България?

Ако да, дайте си и вие оставката!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Разбира се, че „В една нормална държава господинът щеше да стои в ареста, докато му бъде организиран бърз процес. Или пуснат под сериозна парична гаранция и експулсиран до времето на процеса.“
    Но не мога да се съглася, че всички туристи са мърша като този.
    Ако има нормално платена работа, няма да има проститутки.
    Капитализмът е в най-прогнилият си стадий, всичко е навързано и е абсурдно да се надяваме, че престъпността ще бъде дори отчасти преборена.
    Парите, парите са над всичко над децата, над човека!
    Истина е философията, че битието определя съзнанието. Както живеем, така и започваме да мислим. Мисълта се изражда и ето, факт са ужасните престъпления.
    Философията на богатите е обратно – съзнанието определя битието. Мислете позитивно и ще живеете добре! Някой вижда ли логика в тая глупост?
    И накрая, да уточня – всички, които плюят социализма /респ . и комунизма/, нека да знаят, че в България комунизъм никога не е имало, а социализмът беше просташки измислен и извратен като „зрял“ от глупака циганин Тодор Живков.
    И все пак, тогава живеехме в много пъти по-добре!
    Моля, не идентифицирайте идеологията на социализма с времето на Тато и не се излагайте да го плюете, защото той е за масите, към които сме повечето от нас!
    Да, той е диктатура, но на масите и те не биха позволили да ги ограбват единици хора.
    Фактът, че при Тато не беше така, говори от само себе си, че идеологията беше извратена!

  2. Хе, хе!… И да коментирам нищо няма да се промени! Знам със сигурност, че никой няма да ме чуе!.. А ние българите накъде сме?…. България е зле защото много са на брой некадърните, мързеливите и крадливите ! Освен това далаверите са чиста печалба! Престъпността, проституцията и простотията върлуват! Да не говорим за алчните за пари лекари и медицински персонал, които никого не са излекували, а напротив – здрави хора в България вече няма! Само негативи, толкова много, че е трудно да се опише всичко гадно! Както върви България ще е последната в света по икономически и жизнени показания!

  3. do unijenata i ritana ot sveda kamerierka milo momice ostavi tazi evropeiska kloaka za jalti stotinki unijenia i ritnici kaci se na edin bus za garcia 60 evro struva bileta slez na omonia tam e palno s balgari vseki ste ti obiasni kade sa gra fiite za rabota kupi si bestnik balgari dnes ili balgarski novini tam pise kade se namirat grafii za rabota ne viarvai ce garcia e v kriza na garcite samo im e razvalen komforta tuk plastat na domasna prislujnica do 1000 evro i na kamerierka do 1500 evro a ti znaes i angliiski tova e v oste po goliam v plus ostavi angelakova da se siri v dvoreca si kato arabska princesa i da raboti s ciganite i emigrantite napravi si malko pari tozi sezon i posle izcezni ot balgaria tam niama badeste idi po sveta kadeto ti vidiat ocite i ne se vrastai v balgaria nikoga

  4. dokato politicite v balgaria ne vnesat zakon koito da otzovava kmetove narodni predstaviteli deputati i politici koito ne xodiat na rabota i ne otstoiavat interesite na naroda balgaria nima da se opravi vsicki nie koito sme izvan balgaria niama kade da se varnem decata i vnucite ni sasto sposenieto na balgaria e samo revolucia van ot nato i es samo sas bratska rusia prezidentska republika iskame viarvame samo v gospod putin i radev

  5. ovchata fizionomia agelakova van ot turizma balgaria e agrarna i turisticheska strana i tova feodalno robstvo kam robite v torizma e genocid angelakova uronva prestija na turizma v rodinata vsichki srednoskolci i studenti iskat da rabotit liatoto i s pravo ste se iznesat van ot balgaria ako niama nakazani upravliavasti tzi sezon dogodina chao balgapia

  6. skapi saotechestvenici ne vlagaite parite si v biznes v balgaria kmetovete na gerb po gradovete ot gerb sa pusnali zdravi koreni s mafiata pogradove i politicite zaedno ste vi reketirat iste zagubite parite si s cheren trud izkarani bez socialni izdravni osigurovki bez pochiven den cheren trud v chujbina po 12 i16 chasa upravliavastite sa prevarnali balgaria v edna korumpirana evropeiska kloaka niama isadebna sistema da vi zastiti ne se vrastaite za da izjiviavate starinite si v rodinata ciganite iznasilvat i ubivat a sega imame i emigranti dvoina opasnost ne ostaviaite decata i vnucite si v balgaria niamat badeste ste gi iztroviat s boklucibalgarskoto obrazovanie niama avtoritet v cujbina kmetovete po gradovete sa v balgaria sa pipalata na oktopoda borisov i mafiata da jivee rusia tia e naseto spasenie

  7. predizborno vsichki politici kazvat che ste rabotiat zanaroda iza balgaria dokopat li se do vlasta zapochvat da kradat da lajat i zablujdavat te niamat narodnoto doverie i obich nie naroda na balgaria vi nenavijdame nie vi mrazim vie ste nasite palachi vie se samoizbirate vie iskate da ni unistojite tova vece go dokazahte nie vi mrazim nie obichame rusia nie viarvame v putin koito ne obica rusia proklet da e

  8. ne iskame evro iskame nasiia balgarski lev darjava bez sobstvena baluta ne e darjava zasto bogatite evropeiski darjavi ne smeniat valutata si evroto ste ni ubie

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *