От последните минути: Зловещ „Подарък“ ни направи Брюксел! Вижте Коварния План на ЕС за Унищожението на България! Вижте ТУК:

Еврокомисарят Димитрис Аврамопулос, на семинар в Брюксел заяви, че страните, които не спазват установените от Европейската комисия  и Дъблинския регламент квоти  за прием на бежанци, ще бъдат наказвани.

В тази връзка ще припомним само някои  от „основните“  изисквания на така наречения Дъблински регламент.

А те  са, че мигрантът  трябва да бъде приет  ЗАДЪЛЖИТЕЛНО от държавата, в която е отишъл.  На него трябва да се предостави международна закрила.  Държавата приемник  е принудена да му плаща издръжка и здравна помощ, докато си намери работа.  Той трябва да получи и  ефективна  ПРАВНА  ЗАЩИТА.  Дъблинският регламент постановява още, че постепенно трябва да се създава пространство без вътрешни граници, в което свободното придвижване на мигрантите да бъде гарантирано.

С други думи „изискванията“ на ЕК и Дъблин правят от мигрантите едва ли не кралски особи, които могат да вършеят из  целия Евросъюз в зависимост от прищевките си, а държавите са длъжни да се грижат за техния „комфорт“.

И още. За всички „услуги“, които държавите са задължени да предоставят на ислямистите,  като международна закрила, битова издръжка, здравна помощ, правна закрила, свободно движение из държавите, всеки обикновен член на ЕС, който не е мигрант, трябва да плаща от джоба си. Мигриращите ислямисти, обаче, получават това наготово, а държавите приемници плащат от своите бюджети.

Нещо повече. Няма абсолютно никакъв механизъм, който да определя дали мигранта е икономически бежанец или се спасява от зоната на някакъв военен конфликт. Между другото в 99% от случаите мигриращите джихадисти нямат никакви документи за самоличност.

На практика се оказва, че ислямските мигранти не само представляват  ОПАСНОСТ  за сигурността на хората в страните приемнички. Те не само бият,  изнасилват и убиват беззащитните местни жители. Не само извършват кървави терористични актове. Те са и огромно финансово бреме за всяка държава. Един вид храненици,  които трябва да обслужваш като ВИП-персони.

Ето защо, ние от екипа на Skandalno.net, питаме:  Кой в ЕС има такива изключителни права? Кой може да яде и да пие, без да плаща? Кой може да се ползва от цялата държавна социална система безплатно? И защо се прави всичко това? За да се превърне християнска Европа в ислямски халифат?!

Питаме, но отговор от „компетентните“ институции няма да получим. Затова се обръщаме към гражданите на България.

Разбрахте ли сега защо Унгария отказа да приема мигранти?  Виктор Орбан твърди, че нито така наречената „европейска“ комисия, нито „европейския“ парламент имат някакво право да нареждат на суверенните държави кого да приемат и кого – не. С кого да търгуват и с кого – не. Как да осигуряват своята национална сигурност и т.н. Между другото Полша, Чехия и Словакия също отказаха да приемат мигриращите ислямисти.

Значи в Унгария, Полша, Чехия и Словакия, които са обединени в тъй наречената Вишеградска четворка, на власт са  политици, които имат сили и смелост да отстояват суверенитета и националната сигурност на своите държави.  Както и правото да определят посоката на развитие на своите икономика и политика.

Докато в България е точно обратното. Нашите политици, начело с Борисов, до един и при всеки повод каканижат, как в страната ни трябвало да дойдат ЕС и НАТО, които да ни спасяват например от тероризма или от „руската агресия“.

Господа пишман политици,  ако не сте забелязали, ЕС и НАТО отдавна са в България. И колкото по-дълго стоят в страната ни, толкова по-лошо става положението на обикновените хора. Затова гражданите искат да се оттърват от тези „съюзи“ и „алианси“, които само заробват и убиват народа и родината ни.

Сега на Брюксел му е скимнало да маха от Италия и Гърция 160 000 мигранти. И да ги разпределя по другите държави. Защото чиновниците от Брюксел се държат като господари на всички страни от техния ЕС. И защото Италия и Гърция са стари страни-членки. Затова  ЕС-овската „справедливост“ изисква техните интереси да са по-напред от интересите на другите държави. Толкова за „справедливостта“ и „почтеността“ на „господарите“ от Брюксел.

Познайте от първия път, обаче,  кои държави ще  бъдат задължени  да приемат повече джихадисти! Ами много просто.  Такива държави като България, в които всички политици и държавници са безгръбначни мекотели и единствената дума, която знаят на английски е „Йес“.

Но въпреки всички беди, които се стоварват върху главите ни – ИМА ИЗХОД.

Защото Брюкселските чиновници ще ни бъдат „господари“ дотогава, докато ги търпим.  Докато изритаме коварния Запад и неговите български слуги далеч зад границите на България.  И  влезем в Евразийския съюз.

Защото това е спасението. За нашите деца. И за нашата мила родина.

Автор Иво Македонски  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. Не мога да разбера кой ги създава тези мигранти и каква е целта на европейските държави, или на ЕС от тяхното създаване и приютяване. Дали някаква сила не иска да създава размирици бунтове и войни с цел намаление на населението.

    • Като начало започни да четеш ционистките протоколи.
      После се поинтересувай, как белият човек е двигателя на цивилизацията но в също е и най големият бунтар и неконтролируем. А на една „висша“ раса това никак не се харесва. Еди маймун с едно телефонче и 2-3 шарени парцала си го спечелил. Арабелите са инвалидизирани още с раждането си от своята безумна религия а жълтите- ми те само работят и работят. Та, проблема с белите е много належащ и „хората“ са се заели ударно да го решат.

  2. Въпросният умник да си гледа държавата и да не се меси в чуждото управление.Ще командва у тях в България той е никой.След като има и в другите държави такива като нашите дето избират подобни малоумници да управляват така ще страда народа.

  3. nas ne ni e strah ot rusia lichno do general radev ne drajte naroda gladen ne hvarliaite pari po vaorajabane nie niamame armia i nikoga niama da imame decata na balgaria sa narkomani geove prosiaci kradci alkoholici malkata chast ot dobrite deca nikoga niama da streliat srestu rosia te ste izbiagat sas znameto pri rusnacite nas ni e strah ot nato i turcia ne hvarliaite pari po ograda na granicata boiko borisov vinagi ste ostavi vratichki ako iskate da spasite naroda i balgaria izhvarlete boiko borisov izvedete naroda ot es inato da tragnem s bratska rusia

  4. do ruskoto kosolstvo v balgaria gospodin makarov pise vi edna izmorena otchaena balgarka na 64 godini ot 15 godini rabotia v garcia chakam oste edna godina vnuchkata mi da zavarsi ezikova gimnazia iskam ostataka ot jivota si da jiveia na spokoistvie az dasteria mi i vnuchkata znaem ruski daje i mama koiato ena 86 godini znae ruski molia bi pomognete ni da stanem ruski grajdani molia vi ot sarce zaradi badesteto na vnuchkata mi iskam da umra na spokoistvie obichame i viarvame v rusia za badeste i spokoistvie v rodinata e kasno vie nai dobre vijdate zasto

  5. Иво, всичко е точно така, както го пишеш и мислиш,но без радикални действия няма да успеем да избегнем опасността ЕС,Еврозона.
    Бих помолила руският трол М.Господинова да не дразни повече пишещите коментари.Иво Инджев и Илиян Василев непрекъснато пишат против Русия и Путин,защото Америка за България им плаща,както пише в сайта.Тази пък Господинова пише само за Путин и Русия.Еднакво досадни са всички те.Интересува ме само България и ако един ден си върнем суверенитета,като излезем от този тъп ЕС надявам се на двустранни взаимоотношения, изгодни за нас.Ако сме адекватни, а не тарикати и грандомани, никой няма да ни закача и ще ни уважават повече, заради принципна позиция.Военни съюзи не ни трябват, покровителства също.Не ни трябват, зависими и корумпирани политици.Това, което имаме на нашата земя – ресурси ще ни стигне да живеем приличен живот и да бъдем щастливи и независими хора-народ.Трудът и мирът ще ни спасят и ще променят моралния облик на българина.

  6. ГОРКИЯ БОЙКО АМФЕТАМЯНОВ БУДЕВ – – ША ГО ГРЪМНАТ СЪС НЯКАКВО ЧИФТЕ С ОПТИКА , , И ЩЕ ГО ЗАБРАВИМ БЪРЗО-БЪРЗО!А тичаше човека , , тук се издупи , , там се изсере на метеното – гаче ли е фанат от гората ,ДА ГО ЕБЪ! Щото на нас само арабеските ни липсват !

    • Имаше толкова много след „руския комунизъм“, както го казвате. Всеки град имаше по няколко фабрики и заводи, които даваха работа на целия град и съседните села. Нашите послушници унищожиха ВСИЧКО!!! Ако трябва да се създава работа за хората тепърва трябва да се строят нови фабрики и заводи, да се обучават нови работници и т.н., но е много по-лесно да се строят магистрали.

  7. Някои казват , че Меркел прави това с „бежанците“ за слава . Нe , не го прави за слава . И за кьоравите е видно , че всичко е предварително измислено , договорено и логистично финансирано . Bидиш ли , те – “ бежанците “ – си били продали имотите и колите , затова имали смартфони и 10 -15 хиляди евро за каналджии….Кой купува къщи в Алепо , Мосул , Кабул или Пешавар ? Кой им плаща роуминга на тия месеци наред ? Една минута роуминг с Афганистан , Пакистан или Еритрея струва в ЕU 5 – 10 Евро на минута ! Доходите в държави като Афганистан и др. подобни са 20 до 50 долара месечно ! Такива цифри – 10 000 евро – 15 000 долара – са направо извънземни за „бежанците“ . Нашествениците се качват на гумени лодки и след 15 километра в морето ги „спасяват“ кораби – и вместо да ги върнат обратно в Африка – ги карат в Италия и от там по цяла Европа ! Млади, силни , обучени в партизанска война мъже . Къде са жените , къде са дядовците и бабите , къде са сакатите , къде са децата ? 90 процента само мъже . Вместо да бранят семействата си и да се бият за държавата си , те бягат . Къде е логиката ? Когато Хитлер стигна почти до Москва , смазвайки всичко по пътя си , руснаците избягаха ли в Монголия и Китай ? Не , биха се до край , дадоха 26 милиона жертви и след това криво-ляво си построиха наново държавата . А Сталин като стигна до Берлин и не остави камък върху камък , немците избягаха ли във Швейцария ? Не , изпиха горчивата чаша до дъно . И те , както руснаците , си построиха наново държавата . А тия що бягат ? Щото така им е казано . Та, защо се случва всичко това? Случва се , защото е част от тактиката за налагане на новия световен ред . Как ще стане ? Цензура , гей – паради , бързи кредити , политкоректен ентусиазъм . Промивка до дупка . Мъжете на запад приличат на жени , а жените им – на мъже . Германия одобри закон против “ езика на омразата “ , с който ще бъдат наказвани хора, мислeщи различно . България ограничава кешовите плащания . И това е само началото . Идва истинска диктатура . Нашествениците помагат хората в Европа да им cе отвлече вниманието , да са парализирани от страх и да не могат да се съпротивляват и да реагират . Тия , които са наясно какво предстои , ще се ориентират към държави , които са строго християнски , далеко от Европа и с приличен стандарт – Чили , Уругвай , Парагвай , а защо не и Аржентина. Дотам песоглавците няма как да стигнат. А и да стигнат , ги чака голяма католическа сoпа.

  8. momenta v koito petko mitevski biaga ot balgaria s 21 miliona narodni pari sultan borisov otvlicha narodnoto bnimanie s drebnia kradec deputata ot gerb martinov za 4 tona sudjuk i fokato viarnite mu plateni medii raztiagat sudjuka izvednaj nauchavame che toku sto zad narodnia grab e vzel drugi milioni s koito taino ot naroda ste stroi oste 3 novi bejanski lagera koito pari nie ste vrastame za tezi predatelstva zaslujava samo kursum v debelia svinski vrat sultan borisov

  9. Тъпанари, гледайте Alfa tv и предаването В окото на бурята и ще узнаете коя държава самоназначила се за световен жандарм забърка кашата с така наречените ‘бежанци’!

  10. НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ МРАЗИМ ВИ НЯМА ЛИ КОЙ ДА ГРЪМНЕ БОРИСОВ ГРОБОКОПАЧА НА БЪЛГАРИЯ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *