Наглост! Депутат от ГЕРБ заби поредния шамар в лицето на българите! Вижте докога ще ни управлява Борисов!

Наглостта на управляващите мина всякакви нормални граници!

Те вече ни се хилят иронично от екрана, от сайтовете  и отвсякъде и ни заявяват подигравателно, че ще стоим под герберско робство за вечни времена.

Това го намекваше Цецко, но в прав текст го каза бившият агент  на ДС и настоящ депутат от ГЕРБ Георги Марков.

На въпрос на журналисти докога Борисов ще е начело на държавата, Марков твърдо заяви:

„Борисов ще ни управлява, докато му омръзнем.“

И допълни, че Б.Б.  е без алтернатива и е доказано най-успешния български премиер през цялата ни демократична история, да не говорим за преди това!

Той прави всичко, което обещае. Пътища, магистрали. Вдигна пенсиите и заплатите, увеличи икономическия растеж на страната ни, където и да отиде, го посрещат с хляб и сол, лидерите на ЕС го уважават, думата му тежи, а Меркел се допитва до него, удари се в гърдите Марков и удари една яка баданарка на Вожда.

 

Според него „и за най-малките деца и за всички българи  е ясно, че ГЕРБ без Борисов не може да съществува, а страната няма да върви напред, ако го няма Краля – Слънце да я огрява.

След което се сети, че ГЕРБ и без Цветанов не може и размаха една четка и към него, наричайки двамата първи хора в партията сиамските близнаци. Единият не може без другия, заедно могат всичко!

Двамата са образец за спортсменски отношения и колегиалност и грижа за народа, категоричен е Марков.

И допълни: „Ако Борисов падне на местните избори, веднага ще предизвика предсрочни. И пак ще спечели. И винаги ще печели, защото няма алтернатива в тази държава!

Абе, Георги, абе, Марков!

След цялата тази блюдолизническа реч не се ли сещаш, че има още един фактор в цялото уравнение?

Народът?

Кой си ти, че ще унижаваш този беден и изстрадал народ и ще твърдиш, че e собственост на ГЕРБ и Борисов? И че Господин Суджук ще ни управлява, докато му омръзнем?

Ние да не сме стадо безмозъчни идиоти?

Да не сме заложници и играчка на Борисов, който се е заиграл с нас и като му писне, ще ни захвърли на пътя?

От чие име говориш?

Какъв процент от народа го избра?

Я питай бившите си другарчета от ДС да ти обяснят!

Той е премиер с една трета от гласовете на 50 процента от българите, които си направиха труда да гласуват? А другите две трети? А останалите 50 процента?

Защо не прочетеш малко в коментарите в социалните мрежи и сайтовете, какво си мислят хората за него?

И колкото и админите да бършат изказванията им, неодобрението на самозабравилия се диктатор е масово и жестоко! В него прозира болка, огорчение, яд, открито несъгласие с политиката му, както и типична нашенска ирония, преливаща в сарказъм и призиви за оставка!

Народът не иска Борисов.

И Бащицата няма да ни управлява докато му омръзнем, а докато на нас ни писне.

Докато намерим човек, който да ни поведе и да го измете.

За жалост силната личност, водачът на масите още не се е появил.

Иначе Борисов отдавна щеше да е в историята.

Но народното недоволство расте, бунтът наближава и ще бъде изметен не само той, но и близачите като теб, Марков!

Повярвай ни!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. СТАВАЙ НАРОДЕ ДА ИЗХВЪРЛИМ НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО БОРИСОВ МАФИОТА И ЦЯЛАТА ШАЙКА ГЕРБ СЛЕД НОВА ГОДИНА ЩЕ БЪДЕ КЪСНО НЯМА ЛИ БУДИТЕЛИ В ТОЗИ ЗАСПАЛ НАРОД ДА ПОВЕДЕ БЪЛГАРИЯ Р Е В О Л Ю Ц И Я 240 ТЪРТЕИ ПИЯТ КРЪВТА НИ ЕЖЕДНЕВНО ПО КОМАНДА НА НАИ ГОЛЕМИЯ ГЕОМАФИОТ БОРИСОВ

  2. Те този Марков, заслужава малък нобел ПО ДУПЕБЛИЗАНЕ. Затова и Цеци №6 го назначи за депутатин. Те тоя че бие всички световни и местни рекорди и в тази Олимпийска дисциплина, и ще гушне златнио медал.И
    ще го прибави към торбата от медали както и мноого други медали отстанали му от времето, когато бе образцов секретен доносчик на на 3-то главно управление на КДС на НРБ

  3. МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ НА БЪЛГАРИЯ ЛЪЖЕ МАРИЯ ЗАХАРОВА ЧЕ ЩЕ ИЗДИРИ И НАКАЖЕ ВАНДАЛИТЕ НА ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ОСВОБОДИТЕЛКА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ МИНИСТЕРСТВА СА ЛЪЖЦИ ТЕ ЗНАЯТ КОИ СА ВАНДАЛИТЕ ЗАЩОТО ЛИЧНО СА ИМ ЗАПЛАТИЛИ ВАНДАЛИЗМА ТАКА УПРАВЛЯВА МАФИЯ ГЕРБ

  4. С лицето Г. Марков, който влезе в политиката с прозвището „дантеления“, защото като малък бил расъл в дантели, сме съученици, познавам го от над 50 години и мога да заявя, че и тогава си беше същото *****. Той може да бъде само позор на партията, в който членува. ГЕРБ, обаче, си е и така партия на българския позор, така че позорът, който носи със себе си лицето Г. Марков, няма да я разколебае.

  5. Първо, Борисов не си го избираме ние, а ни го поставят от Козяк, иначе ги е страх, че БСП няма да им изпълняват мръсните поръчки… и второ, това е най-голямото зло, което можеше да ни се случи, но можем да го махнем, само се иска да гласуваме за опозицията му всички, дори и да не ни харесва!

    А ние си пръскаме гласовете, за тая и оная партийка

  6. ДЕБЕЛАТА СВИНЯ ПАВЛОВА БОЙКО МАФИОТА ЦВЕТАНОВ ПОДЛЕЦА И ЦЯЛАТА ШАЙКА ГЕРБ СЕ ГАВРЯТ С НАРОДА ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ ВЪН БОКЛУЦИ ОТ ЖИВОТА НА НАРОДА О С Т А В К А

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *