Ченгето Георги Марков Вещае 11-та Изборна Победа на ГЕРБ! Срещу колко??? Виж Тук:

4

Георги Марков палачинкаДежурният политически коментатор по всички медии и по всички обществено-политически въпроси Георги Марков предвеща 11-та поредна победа на ГЕРБ на президентските избори.

Бившият конституционен съдия силно се е вживял в ролята си на таен пиар на управляващите и едва смогва да наобикаля телевизионните студиа и радиа, за да ги възхвалява.

„Да, грешка е, че ГЕРБ още не са си обявили кандидата, каза с половин уста той, но пък бъдещият президент няма нужда от реклама. Той е толкова известен и разпознаваем, че в негово лице електоратът веднага ще познае следващия държавен глава!“

Ние лично не се сещаме за чак толкова популярен гербаджия, който само като се покаже на екран, масите да изпаднат в масова нирвана с възгласи: „Осанна!“ Но кой знае?! Не изключваме възможността ГЕРБ да извадят на тезгяха нещо девствено и неопетнено, но тогава пък няма как да е познато на всички.

Марков потвърди, че ще е жена и издаде още, че жената имала деца. Което веднага изхвърли извън борда на предположенията няколко видни активистки на партията. Но повече не можел да каже, защото щял да разкрие името й. Име, което през последните месеци се оказа по-дълбока и конспиративна тайна дори от архивите на ЦРУ.

„ГЕРБ спечели десет пъти поред изборите, сега ще постигне 11-тата си категорична победа.

Няма друга партия, която да е печелила всички избори през последните години и няма причина за безпокойство. Те пак ще са на върха!“, завърши защитната си пледоария Марков.

Е, как няма да са на върха, господин Марков, като зад тях са ЦРУ и САЩ. А освен това в тях е ножа, в тях е хляба, в тях са избирателните секции, МВР, че и ЦИК. И тайните чувалчета с бюлетини – също!

Там е Цецко, там е Костинбродската печатница, там са всички отиграни схеми за поредно башибозушко взимане на властта.

Въпросът е кой и колко ви плаща на вас г-н Марков да промивате мозъци от екрана със скудоумна Герберо-Милиционерска пропаганда, като внушавате на обикновените хорица, че нямат избор и щат – не щат, трябва да идат да гласуват за ГЕРБ? А ако не отидат, или пък представят извинителна бележка, или ги лишат от избирателни права, като им смотаят някъде бюлетините…?

Бившият агент Николай от 6-то главно на ДС (Георги Марков-б.р.) явно не се свени да взима пари от всеки, който му даде.

Преди 10-ти ноември, 89 г. лапаше от Държавна сигурност, после от СДС, а сега направо от бездънната каца за изборни манипулации и медиен контрол- черен фонд, напълнен от американските соросоидни организации с мед, обещания и много пари!

В защитната си про-герберска пледоария съдия Марков обаче допусна непростима грешка:

Той похвали Ивайло Калфин от АБВ като подходящ кандидат за президент… И никой друг!

Като по този начин уж печеното и кораво ченге Марков издаде, че Първанов (Гоце-б.р.) и Борисов (Буда-б.р.) са се наговорили да играят заедно срещу всички. И да ги изиграят. Евентуално и с подкрепата на Каракачанов (с агентурен ДС-псевдоним „Иван“-б.р.).

Но това не е мач, господа съдии, полит-ченгета и прочие подлизурковци!

Това е бъдещето на България!

А вие й отнемате правото да избере собственото си бъдеще.

Което вече е национално предателство.

Един малък народ, а толкова много предатели!

Кого да накажеш по-напред? Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

 1. Изборите започнаха да приличат на мачле, ама на вратата жена, да й го забиват по-успешно

 2. Агент Николай е неврастеник.Ела в Симитли, скъпи, ще ти оправя депресията да се кротнеш.

 3. ДЕСЕТ ПЪТИ СТОМНИЧКА ЗА ВОДА, НА ЕДИНАДЕСЕТИЯ СЕ СЧУПИ.НЕОСПОРИМАТА ДИАГНОЗА ГО НАКАРА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА …. ПОЗНАЙ КОЙ Е ТОЙ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ………БРАВО!!!
  Той е харизматичният лидер, който си проправя път с лакти. Той е диктаторът, който унищожава народа си, за да угоди на егото си или на страховете си. Рационален спор с него е невъзможен, заради моралния му релативизъм и склонността му да изопачава фактите. Не понася критика, заради чувството му за превъзходство.Приема дори случайни реплики или действия за персонални атаки срещу себе си и реагира на тях с нарцистичен гняв. Често е замесен в нелегални деяния, защото за нарцисиста не съществуват други правила, освен неговите собствени.
  • Има преувеличено чувство за собствена важност (например преувеличени постижения и таланти, очаква да бъдат признат като по-висш без съизмерими постижения).
  • Обзет е с фантазии за неограничен успех, власт, блясък, красота, или идеална любов.
  • Счита, че е „специален“ и може да бъде разбран само от, или трябва да бъде свързван само с хора или институции, имащи специален или висок статус.
  • Изисква прекомерно възхищение.
  • Има чувство за вродена правота.
  • Егоистично се възползва от другите, за да постигне целите си.
  • Липсва му емпатия (съчувствие към останалите).
  • Често завижда на другите или вярва, че другите му завиждат.
  • Държи се арогантно, надменно, снизходително, или презрително.
  Изброените по-горе точки са деветте симптома, според Световната Здравна Организация, на Нарцистичното Разстройство на Личността (Narcissistic Personality Disorder).
  За да бъде определен някой като клиничен нарцисист, е нужно да прите Самият баща на психоанализата, Зигмунд Фройд, е приемал да лекува всякакви пациенти, с изключение на такива, при които лудостта има нарцистични корени.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *