Вижте кои влизат в „Биг брадър ол старс“! Гаврата със зрителите ще е пълна!

Нико Тупарев все пак е намерил парички за „Биг Брадър ол старс“ и тази година зрителите ще се радват още месец на звезди от всякаква величина.

А то ще са едни звезди – от слънце нагоре!

Най-чаканият участник ще е Динко от Ямбол, известен повече като Ловецът на бежанци. Е, и като бияч на гаджета, като раздаващ крошета по пазарите – абе наш човек, хубав човек. Звезда, та дрънка. Не знаем със свинските си опашки ли ще влезе, за да натръшква съквартирантите по земята, или с любимите си пушки, но на Къщата ще й трябва сериозна охрана.

Вторият красавец ще е Джино, който отдавна е в България и чака звездния  си миг. Той пък ще разказва за катастрофата с мотора, за операциите си, ще показва белезите си и ще чака зрителите да го съжалят и да му подарят още една победа.

Зеленооката Емануела се готви да щурмува предаването, но за малко. Тя ще влезе колкото да завърти главите на мъжете и ще излезе. На нея награди не й трябват, стига й единият хонорар.  За мъжкото внимание обаче ще се бори и Пеньо, един от първите участници в Брадъра, който вече отдавна е Пенка. Смятат да го вкарат за сеир и да се борят за толерантността на зрителите, но не е чудно Динко да го ступа още първи ден.

Преговори се водят и с Мира Радева, но тя все още се чуди дали да се излага или не. Преди време тя влезе с цялата си фамилия, забрави само котката, а сега й се налага да е сама.

Възможно е да се появи и Кали, понеже я е закъсала за пари. Ще раздаде децата си на бащите им и ще крещи за хигиената и ще се бори с лицемерието, конкурирайки Стойка Пеперудата.

Планира се да бъде вкаран в Къщата някой участник от „Х фактор“, за да има кого да изгонят пръв по стара брадърска традиция.

Останалите участници се пазят в тайна, за да бъдат нокаутирани зрителите още при влизането им.

Но зрителите отдавна са нокаутирани и просто сменят канала.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *