Мутрите от протестите излязоха на светло – вече пазят Бойко Борисов

Мутрите, които миналото лято облечени в полицейски униформи пребиха десетки протестиращи срещу премиера от СИК и покровител на бг. мафията Бойко Борисов, излязоха на светло, установи Скандално.нет.

Брадатите и татуирани биячи се осветлиха като охранители на Баце, който трепери от страх пред „народната любов”, която от година насам настойчиво избягва, като се заобикаля с гербопитеци при редките си появявания на живо. На снимката горе вляво Мутрата се е заобиколил с мускулестите си пазванти по време на планински излет, който пиарите му представиха по медиите като среща на бившия премиер с младежката секция на ГЕРБ. Да, но наред с множеството фотоси от този излет, на които Баце се мъдри в компанията на голобради младежи, попадаме и на този фотос. Няколко души от тази снимка бяха разпознати от потребители в мрежата като полицаи-биячи на протестиращи по време на летните анти-правителствени бунтове през миналото лято (на дясната снимка).

В анализа на снимката се включи и бившият вътрешен министър Богомил Бонев, който напомни с пост във фейсбук кои са тия гангстери, предрешени като сили на реда. Ето неговия коментар:

„Напомняне: По време на протестите имаше параполицейски формирования между полицаите. С полицейски униформи, но без опознавателни знаци, с бради, използващи неизвестен сълзотворен газ, който не е част от полицейското оборудване. Сега същите ги виждаме и дегизирани като ГЕРБ-младежи в обкръжението на Борисов.

Кои са тези мутри, м? Кой от СДВР ги координира, кой ги допусна изобщо на протестите, защо до този момент МВР нищо не казва по въпроса?“.

Богомил Бонев

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *