Мръсната Тайна е Разкрита: Криско и Ася Не са се Разделяли, защото Никога Не са Били Гаджета! Виж Тук:

Асе Криско ИванОгромна тайна крият рапърът Криско и плеймейтката Ася Капчикова! Двамата в продължение на месеци заблуждаваха умело цяла България и караха феновете си да тръпнат, да се възхищават и да състрадават.  

Истината: Криско и Ася всъщност  никога не са били гаджета, а преди няколко месеца просто сключили сделка да се рекламират един друг и да си правят пиар. Сделката била изгодна и за двамата, тъй като в   медиите непрекъснато се шумяло около измислената им пи-ар връзка и рейтингът им скочил до небесата.

В същото време обаче, докато всички ги мислели за сериозна двойка,  Ася си имала сериозен приятел, когото пък пазела в тайна. Преди около месец обаче той не издължал на медийния шум около любимата му певеца и я наритал.

За връзката между Криско и Капчикова се зашумя малко преди конкурса „Мис Плеймейт”.  След това тя стана победител и двамата започнаха да се появяват на светски мероприятия, като не пропускаха да демонстрират пред камери и фотоапарати топлите чувства помежду им. Но всъщност никога не са живели заедно, нито пък са се канили да се женят, каквито слухове тръгнаха.

Двамата се запознали преди  конкурса, а когато Ася  победила, й бил нужен трамплин към бъдещата слава. Тя искала да говорят за нея като за сериозна жена, а не като за бръмчалка. Затова й трябвал сериозен и широко известен в шоу средите интимен приятел, макар и измислен от пи-ар-ите. Криско пък имал нужда да си отдъхне малко от  славата на сваляч за една нощ и да придобие по- зрял имидж пред фенките си.

Ася била тази, която предложила сделката, а Криско бързо пресметнал, че няма да му навреди. Напротив – дори ще има полза.

Всичко вървяло по мед и масло и даже двамата консумирали на няколко пъти любовта си, но Асето в това време си намерила истинско гадже. Името му е Иван, има заведение край София и е на 32 години.

Иван и Ася даже се събрали да живеят заедно, а тя дори  снима „Черешката на тортата” в неговия дом. На въпросната вечеря се появи и Криско, въпреки че нямаше никакви следи от присъствието му в тузарския апартамент. Легендата обаче беше потвърдена и цяла България видя, че двамата са заедно.

След това обаче Ася придружи рапъра на турнето му по морето. Това вече преляло чашата и Иван скъсал с Ася, понеже не можел да понася повече двойнствения й живот.

Той обаче се оказал джентълмен и оставил всички подаръци, които купил на  Капчикова. Дори не й взел ключовете от „Мерцедес”-а, който й купи преди месеци.

Плеймейтката направи последен опит да си задържи гаджето, като скъса официално с Криско и го обяви пред цяла България! Но Иван е непреклонен – той е мъж със самочувствие и не иска да го лъжат непрекъснато. Затова и се оттегли с достойнство от триъгълника, коментират приятели на бизнесмена.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *