Емануела Заби Старо Гадже – Счупиха Спалнята! Виж Кой е Той:

ЕмаануеелаЕмануела официално се върна при старото си  гадже Станислав Добрев  и вече го  представя на всички като новия си мъж.

Фолкаджийката мъкне пернишкия бизнесмен с доста странния прякор „Транспорта“ по всичките си участия и непрекъснато  о поздравява по микрофона с лъчезарна усмивка.

„Емануела само за него пее, сякаш няма други в залата  и всяка песен посвещава с много чувства пак на него. Изобщо не крият, че са заедно, гушкат се по сепаретата, гледат се влюбено и се държат ръка за ръка“, споделят очевидци.

Още преди 3 месеца тръгнаха слухове за подновяването на връзката между фолк дивата и бизнесмена. Емануела се похвали, че той й подарил плюшено мече.

В края на миналата година мачото Слави Транспорта се разведе  със съпругата си. Причината за разлъката беше, че я хванал да му кръшка.  Той се вбесил, изгонил я от къщи и отново тръгнал след полата на бившата си изгора Емануела.

Слави и певицата имаха бурна афера преди пет години. Но се разделиха със скандал. Защото той не посмя да потвърди връзката им пред медиите и я нарече измислица.

Заради страха му да каже истината, тя го нарече  „най-големия селянин“ и го изхвърли от живота си.

Сега обаче и двамата нямат ангажименти и  Емануела се теши в обятията му след скандалната си раздяла с милионерското синче Димитър Динев, който е и баща на второто й дете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *