МРЪСЕН СРС-БИЗНЕС ЗАЛЯ ДЪРЖАВАТА! Ченгета трупат милиони в черните каси на ГЕРБ от Рекет над бизнесмени и политици! Виж Тук:

srs-cvetanovМръсен бизнес за стотици милиони се върти в България, а главни търговци са ченгета и дансаджии.

Униформени от висшите ешелони на властта продават на бизнесмени и политици срещу огромни суми флашки със СРС-та, в които има компромати за самите тях или враговете им. Най-скъпо стрували флашките с информация за мокри поръчки.

За срамната и безцеремонна алчност на ченгетата сигнализираха ужилени бизнесмени.

100 000 евро платил богаташ, на служители от ДАНС, за да разбере кой е наредил прокурорска проверка срещу него. Оказало се, че го топнал банкер, но след внимателно прослушване на записите станало ясно, че те са подправени, някои изречения не са довършени, а цели фрази пък са не намясто.

Ужиленият си платил независима експертиза и се оказало, че записът е подправен. Изреченията просто били монтирани от различни записани телефонни разговори на засегнатите лица.

Тъй като нямал документ, че е платил пари за флашката, (защото подобни разплащания винаги се извършват под сурдинка и на ръка), си останал с пръст в уста.

srs

На всичкото отгоре станало ясно, че ченгетата му пробутали дезинформация от  кръга #Кой. Именно хора от този политико-бизнесменски кръг контролирали и печелели от нелегалната търговия със СРС-информация.

Правени са няколко вътрешни разследвания и проверки в ДАНС и полицията кои са служителите, които изнасят секретната информация, но резултатът засега е нулев. Някой много умело прикрива къртиците.

Дансаджии и полицаи отдавна търгуват с истинска и подправена информация, но никой не може да ги хване. Често те работят по поръчка на определени партии или бизнес кръгове и нарочно дезинформират заинтересованите да научат истината.

 

На флашки била  качена и част от източената секретна информация от  МВР по разработката на скандала „Червеи”. По времето на кабинета „Орешарски”  МВР-шефовете разпоредили проверка на цялата база с информация във вътрешното министерство, но открили само, че някой е бъркал в данните. Така обаче и не успели да установят кой!

С открадната информация от „Червеи“ вече цели  две години се рекетират политици и бизнесмени.

Търговията продължава, а в нечии полицейски джобове се трупат десетки и стотици милиони.

Информацията е била открадната по времето, когато Цветанов беше министър на вътрешните работи. Но след това ГЕРБ отново взе властта и проверките спряха.

А рекетът продължава!

С въпросните флашки се купуват и гласове за изборите, политическо и икономическо влияние.

Но няма сила в държавата, която да провери кой се занимава с мръсия рекет.

То е ясно кой, но как да се докаже, след като ГЕРБ ни управлява!?! Skandalno.net

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *