Красен Кралев Отряза Виктория! Морска сватба няма да има! Виж Тук:

Виктория Красен1Красен Кралев отказа да се ожени за хубавата Вики!

Красивата водеща Виктория Петрова е сломена и бясна от новината, която той й сервира в последния момент.

Министърът на спорта се оправдал, че има много ангажименти заради  Олимпиадата в Рио, а сега, когато се оказа, че медалистите ни са само три и нито една не взе злато, министърът имал още повече работа да се оправдава по телевизиите и сред съпартийци си защо спортът ни е на това дередже. Бил зает и да обяснява какво пречи на атлетите ни да тренират достатъчно и да представят страната ни успешно.

Съответно на Кралев не му било до сватба и казал на любимата си, че я отлага и то чак за пролетта на 2017 г.
Неприятната новина вбесила Петрова, която доста си е патила от мъжете и се притеснява да не се провали и тази й връзка.

Тя вече си била избрала рокля, а плановете им с Кралев били за романтична морска сватба. Но нещата се разсъхнаха. Виктория неблагоразумно се похвалила предварително на всички как ще се вземат с любимия й на фона на вълните край Варна! И сега съжалява, защото се оказа, че вълните остават далеч, а любимият й няма време.

Тя даже си избрала роклята, която наподобявала на тази на жената на Божидар Лукарски.

Петрова съзнава, че наистина любимият й е много зает, но в същото време не се стърпяла да му вдигне скандал и да се нацупи. До пролетта има цяла вечност, а не е ясно и дали няма да има друго спортно събитие тогава. Освен това тя иска да стане майка, не е в първа младост! А трябва да чака още над половин година.

Най-големи били притесненията й дали Кралев няма да размисли дотогава, а поредната й връзка да се провали и да стане за смях на цяла България.

Виктория е претърпяла доста любовни разочарования досега и има пълното право да се притеснява,че пак няма да може да изгради мечтаното от нея охолно и добро семейство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *