Маги Желязкова Фалира! Виж Тук:

Маги ЖелязковаМаги Желязкова е пред пълен финансов фалит.

Мургавата моделка последва посестримите си и  вложи всичките си пари в моден магазин, където реши да продава собствената си колекция.

Това го правят много от плеймейтките и моделките, но едни имат успех, други не. Сред каръците се нареди и Маги, която изработи собствена марка, уши тоалети, които трябваше да са върха на модната вълна… но ядец – никой не ги харесва и не ги купува.

Единствените й клиентки са нейни приятелки, които от кумова срама взимат по някое тоалетче и лицемерно ахкат колко е хубаво. Друг не се отбива в магазина! Или пък влизат любопитни, но само гледат и не купуват.

В модното си бизнес начинание Желязкова не само вложила собствените си пари, но и поискала средства от новия си съпруг Жоро, а освен това теглила и заем.

Сега, когато видя, че идеята й се проваля с гръм, тя решила да продава на цяла България и закачила снимки на моделите си в специален сайт. Но и там нямало желаещи да купят леко изчанчените и много скъпи рокли.

Последната й надежда били бутиците и търговци на облекло, на които поискала да продаде стоката си на едро. Но те пък й давали половин цена, а други дори не искали да се занимават със странната колекция.

Маги е готова на всичко поне да си върне заема.

Макар и късно, тя се уверила, че от нея не става дизайнерка, нито бизнесдама. Но въпреки всичко заявила, че ще продължи да преследва мечтата си.

Как – никой не знае!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *