Маги Желязкова търси сватбена рокля за 15 бона!

0

Маги ЖелязковаМаги Желязкова смята да изцеди до дупка  годеника си Жоро за предстоящата  им сватба, мълвят нейни приятелки. 

Бившата на Боби Хубавеца се похвали  преди седмица, че вече се е  сгодила за своя богат приятел  и е започнала да планира сватбата. И не толкова мястото и менюто, колкото собствения си външен вид,  като главно действащо лице. Защото според нея сватбата я прави булката и по-скоро това как изглежда тя и колко струва всичко по нея, включително жартиерите.

Тя не била готова да се врече  за втори път в живота си и да  положи клетва за вярност и вечна любов, без да го направи стилно и да накара гостите да я помнят с години. Прекалено суетната бивша моделка не може да облече какво да е и вече споделила, че си търси най-доброто.

„Тя няма да се прекара и е извън достойнството да се появи на сватбата с рокля за по-малко от 15 хилядарки“, смятат нейните приятелки.  Като бивша манекенка, прекрасно знае кое е добро, кое е качествено и как иска да изглежда. Дори да намери най-красивата българска рокля за два бона, няма да я облече, ако не носи етикет на известна марка. Пада си по марковото и в ежедневието си и при специални случаи. Никога не сме я виждали облечена небрежно и с дрехи, които най-малкото не са купени от бутик.

Доста родни моделиери точат зъби да ушият роклята на булката, която съвсем не е в първа младост, но знаят, че е капризна и може би ще си поръча специален модел от Барселона, Милано, или Париж.
Влюбеният Жоро не поставил никакъв лимит на бюджета за сватбата и си представяме отсега колко ще струват обувките, чантичката, аксесоарите, бижутата и останалите булченски подробности.
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/0Uqrjs9ZPKk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *