МО на САЩ сключва договор за „Изследване на COVID-19“ три месеца преди официалното обявяване на съществуването на вируса

Министерство на отбраната на САЩ сключва договор за „Изследване на COVID-19“ три месеца преди официалното обявяване, че такъв вирус съществува!

Според секретни данни на „Центъра за контрол и превенция на заболяванията“ (Centers for Disease Control and Prevention-CDC) и на правителството на САЩ, ваксините срещу COVID са довели до смъртта на половин милион млади американци!

Какво въздействие върху мозъка има инжектирането срещу COVID?

Разкритието за договор, възложен от Министерството на отбраната на САЩ на Labyrinth Global Health за „Изследване на COVID-19“ през ноември 2019 г. свидетелства минимум, че правителството на САЩ е било наясно с вируса, преди той да се разпространи в Ухан, Китай през декември 2019 г. и преди да бъде официално обявен от Световната здравна организация (СЗО) през февруари 2020 г.

Нещо повече, оказва се, че договорът за „Изследване на COVID-19“ е част от по-голям проект – „Програма за намаляване на биологичната заплаха в Украйна“. Тези констатации пораждат опасения относно възможността правителството на САЩ да прикрива действителните си намерения.

В уебсайта „Разходи в САЩ“ са публикувани официални документи, от които става ясно, че правителството е похарчило зашеметяващите 4,04 трилиона долара „за COVID-19“. При по-задълбочено търсене в раздела „Сключени договори“ се открива договор още от 20 септември 2012 г., възложен от Министерството на отбраната на корпорацията Black & Veatch Special Projects Corp. за „Професионални, научни и технически услуги“. В раздела „Подизпълнители“ на същия договор се установяват 115 транзакции за над 107 милиона долара към получатели с кратки описания на дейности, повечето от които са за „лабораторно оборудване за Киев“ и „офис мебели за Киев“.

През септември 2012 г. Агенцията за намаляване заплахата за отбрана (Defense Threat Reduction Agency-DTRA) към Министерството на отбраната на САЩ възлага договор на глобална инженерингова компания за строеж на специализирана инфраструктура по „Програма за намаляване биологичната заплаха в Украйна“. Известното по тази програма е, че са разходвани 21,7 милиона от общо договорени 116,6 милиона долара.

Озадачаващо е защо Министерство на отбраната сключва договор по програма за намаляване на биологичната заплаха с компания, специализирана в изграждането на инфраструктура? Интригуващо освен това е, че Министерството на отбраната и фирмата-изпълнител впоследствие са платили на Labyrinth Global Health INC за „Документация на прецизна медицинска апаратура(Superior Medical Equipment-SME) и изследване на COVID-19“. Фактът, че този договор е подписан на 12 ноември 2019 г. – месец преди предполагаемата поява на новия вирус и три месеца преди официално да бъде наречен Covid-19, повдига въпроси относно знанието на правителството за вируса. Договорът, възложен от Министерството на отбраната на САЩ за изследване на Covid-19 през ноември 2019 г. несъмнено предполага, че правителството на САЩ е знаело, че вирусът съществува, или е участвало в създаването му в лаборатория.

Предположението се подкрепя и от други доказателства. Още през декември 2019 г. Националният институт по алергии и инфекциозни болести (National Institute of Allergy & Infectious Diseases-NIAID) и фирмата Moderna вече са имали „кандидат-коронавирус“. Освен това, споразумението за поверителност разкрива, че на 12 декември 2019 г. NIAID и Moderna дават съгласие да прехвърлят материала „mRNA кандидати за коронавирусна ваксина“ на Университета на Северна Каролина в Чапъл Хил. (Тук е мястото да поясним на читателя що е mRNA: това е информационна рибонуклеинова киселина (иРНК) – едноверижна молекула на РНК, съответстваща на генетичната последователност на ген и се чете от рибозома в процеса на синтезиране на протеин; иРНК се създава в процеса на транскрипция, бел. пр.)

Споразумението за прехвърляне на материала е подписано на 12 декември 2019 г. от д-р Ралф Барик от Университета на Северна Каролина в Чапъл Хил, а на 16 декември 2019 г. е преподписано от Жаклин Куей, директор на сектора „Лицензиране и подкрепа за иновации“ в Университета на Северна Каролина.

Споразумението е подписано на 12 декември 2019 г. и от двама представители на NIAID: от д-р Ейми Ф. Петрик, специалист по трансфер на технологии и от д-р Барни Греъм, изследовател на NIAID.

Bottom of Form

На 17 декември 2019 г. последните, които подписват споразумението са Съни Химансу, изследовател в „Moderna“ и Шон Райън, заместник-главен съветник на Moderna.

Всички тези подписи са положени преди широката общественост да узнае за предполагаемата поява на новия коронавирус. Едва на 31 декември 2019 г. СЗО предупреждава за предполагаем клъстер от случаи на вирусна пневмония в Ухан, Китай. Но дори тогава от СЗО не бяха установили „виновника“ – предполагаемият нов коронавирус; вместо това заявиха, че причината за пневмонията е „неизвестна“.

Чак на 9 януари 2020 г. СЗО съобщава какво са установили китайските власти: епидемията се дължи на нов коронавирус, който по-късно стана известен като SARS-CoV-2 с предполагаемо резултативно заболяване, наречено COVID-19.

И така, защо „кандидатът“ за коронавирусна ваксина срещу иРНК, разработен от „Moderna“, беше прехвърлен на 12 декември 2019 г. на Университета на Северна Каролина?

Същата „Moderna“, която има и РНК коронавирусна ваксина, разрешена за спешна употреба само в Обединеното кралство и Съединените щати, за която се твърди, че преборва Covid-19?

Какво знаеше „Moderna“, което ние не знаехме? През 2019 г. няма нито един отделен коронавирус, представляващ заплаха за човечеството, който да оправдава разработване на съответстваща ваксина.

Докато светът се опитва да се справи с предполагаемата пандемия от Covid-19, много въпроси остават без отговор.

Какво е причинило предполагаемата инфекция? Имало ли я е въобще. И ако да: Естествено ли се е появила или е резултат от човешка намеса?

Разкриването на договора, възложен от Министерството на отбраната на САЩ за изследване на Covid-19 през ноември 2019 г., предполага, че правителството на САЩ категорично знае отговора на тези въпроси.

Превод: д-р Радко Ханджиев

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Какво става бе скъпи съотечественици, от години чакам. Сега вие и Свободно слово отваряте форум за обратна връзка с читателите за необходима мобилизация поне на будните,щото сте само 2-3 медии, които имат връзка с ИСТИНАТА. Срещам толкова материали в чуждата преса, които потвърждават вашите, и досега това бе невъзможно. Хвърлям си шапката от радост и възторг.

  2. И по темата от днес „Comment l’information sur la Covid-19 a été censurée mondialement sur les réseaux sociaux“ Как информацията за Ковид19 беше цензурирана в социалните медии. Даже в колониалните такива като нашите.

  3. Понеже оживях от този подарен ми вирус и при това след многократно ваксиниране, понеже ми се присмиваха и тъжаха, че не „гушнах“ букета ами останах да ги ядосвам, сега искам да Ви кажа това което аз мисля ! Трябва незабавно да се направи място за поклонение в центъра на София – по избор. На това място да се монтира постамент със стол. На стола да се покани доцент Мангъров за честването. В стройна редица всички „разбирачи“ да преминат пред доцента и да му целуват краката но да са с голи задници. И в момента на целуването – бой с камшици по задниците им до кръв. Ако няма желаещи за камшикаджии – аз идвам доброволно. На отделен огън да се изгорят всичките им дипломи. Срам! Добрия човек, специалиста дори и дело му спретна „каскетурата“. Колкото и да се мъчите да ни изтребите, все един ще остане жив за да пренесе истината за предателството им към бъдните поколения.

  4. ВОЙНАТА МЕЖДУ ДОБРОТО И ЗЛОТО ЗАПОЧНА НА 23 02 2022Г.
    ОСЙЗНАЙТЕ СЕ БЕ СЕЛЯНИ ЧЕ САЩ СЕ ОПИТВА ДА НИ УБИЕ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА ПО СВЕТА.

  5. Всичко сочи към един глобален пъклен заговор на господарите от Вашингтон за смъртоносно помитане на значителна част от китайците (не случайно там пуснаха за разпространение изфабрикувания вирус или мълвата за съществуването му с цел психясване на местното население), а след това ударно инвестираха в изграждането, оборудването и насищането с персонал на 30 лаборатории в Украйна за биологично атакуване на съседна Русия. Дори и да не беше постигната същинската цел за реален пандемичен разгром на Русия и Китай, самата идея за създаване и пускане в употреба на такова биологично оръжие с избирателно действие само върху определени раси и народи е чудовищен замисъл. От друга страна фармацевтичните концерни в тясна връзка с идеолозите на вирусната опасност видяха възможност за невиждани печалби от продажби на ненужни прибързано забъркани ваксини с неизследвани качества, масово дупчени на наплашеното до истеризиране население по земята от подчинени медии, здравни организации и безволеви послушни на Вашингтон местни власти. Като резултат от масовото зомбиране и ошашавяване си заминаха бая болнави лековерници и доверчиви двуноги „лабораторни мишлета“ подложили се на вливане на неизвестни субстанции. Да не споменаваме за срива на цели отрасли в икономиката и промишлеността в редица държави и като цяло по света. Какво ще кажете : не лош резултат за една измислица пусната ей така, за да се види как се възприема от тълпите. А помните ли предишните грандиозни измислици за „българските убийци“ на папата, за „оръжията“ на Садам Хюсеин. В този ред на мисли бъдете сигурни, че съвсем скоро ще разберем и доколко вярно янките са стъпвали на Луната.

  6. а е всичко толкоз просто…още кат чух оня плазмодий мутафчийски,който освен,че е жалък тип,е закачен за чужди военни служби,лъсна като бял ден операцията на чужда служба,наречена ковид чийто роля на глашатай изпълни тоя…антибългарин..

  7. Жак Атали „Кратка история на бъдещето“ 1989г. „Глупавите и страхливите сами ще приемат отровата“. Честито на ваксинираните.

  8. Четете бе хора, досега имаше десетки статии в чужди авторитетни источници, за историческата измама с тази ковид пандемия и огромен статистически материал за смъртните слушай след ваксинирането. Глобал Рисърч, Мондиализасион-от Отава Канада. Резо Интернациоанал и Обсерватьор Континентал. Какво да прави джендърчето, толкова ум му е дала природата при раждане.

  9. Въпрос за напреднали:
    Какво означава Ко- вид?
    Какво означава частицата “ко”, поставена пред “вид”?
    Втори въпрос за много по- напреднали:
    Кой е вируса ко- вид в болната глава на т.н. “Елит”?
    Трети въпрос за най- напредналите:
    Кой се бори срещу ко- вид?
    Кой е вируса в болните им кратуни?
    Размърдайте си малко мозъците. Може и да “видите” вируса в болните глави на психо- патологичните им ИИ мозъци.
    И последен въпрос(не по важност):
    Защо тия дърти дядки живеят по сто години?!
    Няма да ви дам готовия отговор.
    Естествено, това е теория на конспирациите!

  10. Prikazkata za NOVITE DREHi NA
    TSARIA e ogledalen obraz NA
    KORONA PSIHOPATIATA…
    Inache niam predstav veche s
    Ki otrovi ni butat v hranata vazduha I vodata…
    Vsiki govoriat za virusi,
    a sluchaino da kajete neshto,
    za VRIONITE I PRIONITE ….?..?.??..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *