Моника Валериева отказала на баджанаците Божинов е Ники Михайлов

Моника ВалериМоника Валериева категорично отказала на предложението на всеядния  Валери Божинов да прави се*с с него, въпреки мераците му.

Плеймейтката  призна, че двамата с футболиста са имали близки контакти по барове и клубове, но общуването с него било доста незадоволително за самата нея. Той се интересувал от тялото й, но не умеел да води разговор, пускал плоски шеги и непрекъснато се фукал с парите си.

„С Валери Божинов не съм била интимна никога! Той пръв потърси контакт с мен, не бяхме от една компания. Разказа, че  бил е разделен с жена си, че е самотен, но комуникацията ни с него не ми допадна. Говореше едно и също. Просто нямахме какво да си кажем, така че никаква връзка не можеше да се случи“, категорична е Валериева.

Дотогава тя симпатизирала на Николета и даже я харесвала, но когато плеймейтката се нахвърлила като хищница отгоре й и буквално я размазала по медиите, Моника се ядосала, понеже била невинна, а името й употребено и вкарано в калта. Освен това тогава раздялата на семейство Божинови била постановка, за да започне Николета предаването си при нагорещен интерес от страна на публиката.

Относно слуховете, че е имала креватна афера с Ники Михайлов, Валериева е категорична, че не го познава добре и двамата никога не са били близки.

https://youtu.be/UtlUA7B6nXA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *