Зловещо! Катрин Вачева си забивала игли в лицето, за да изглежда красива

Катрин вънМоделът Катрин Вачева, която нашумя първо с побоя, нанесен й от футболиста Орлин Орлинов, а след това с подозрителното си държание във „ВИП Брадър” призна, че се е подлагала на всякакви козметични процедури, без значение колко неприятни и  болезнени са те.

Катрин предизвика доста  коментари в социалната мрежа още като влезе. Всички забелязаха, че лицето й не е гладко, а цялото на дупки, като след прекарана едра шарка, което тя прикриваше с много грим. Зрителите коментираха обезобразения й външен вид, смятайки, че е резултат от  злоупотреба с разкрасяващи манипулации, които са предизвикали  противоположен ефект. Дори присаждането на рошави вежди я е направило, меко казано, странна, вместо по-привлекателна.

Суетността на Вачева е извън пътя и тя на няколко пъти прави сурови забележки на съквартирантите за външния й вид и дори номинира Ернестина Шинова, че сутрин не си прави прическа и се разхождала из Къщата като разплетена дамаджана. Докато самата Катрин се обличала стилно и се гримирала, понеже е пред екрана и уважава зрителите.

Тя подробно разказа за част от посещенията си при хирурзи и козметици и каза, че никога не е жалила пари и време в името на красотата.  Една от най-стряскащите  процедури, през които  досега преминала, била  забиване на игли по различни точки на лицето. Иглите са доста големи и стряскащи и имат по тях нанизан конец и малко телче.

Иглата се вкарва под кожата, а след това бавно се вади. Телчето  остава вътре като арматура и постепенно се разгражда след месеци.  Процедурата е много болезнена и се прави без упойка, за да се следят реакциите на мераклиите за красота и да не се засегне нерв.

Катрин пожелала да й сложат не обичайните две игли, а цели двайсет! Целта й била кожата й да се опъне максимално, но резултатът бил зловещ. Освен изтърпените болки, цяла седмица останала подута и синя и изобщо не могла да си мърда лицевите мускули.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *