Рафи ритна „Вирджиния рекърдс“, щял да прави кариера сам

РафиРафи Бохосян няма да преподписва договора си с „Вирджиния рекърдс“. Той щял да се доказва сам и не му трябвали продуценти.

Бургаският певец работи с музикалната компания  от 2011 година, след като спечели първия у нас сезон на музикалното шоу  за таланти „Х Фактор“.  Той издаде няколко хита и кариерата му някак застина. Досега нито той, нито от фирмата са коментирали прекратяването на договора, разчитайки, че няма да се разчуе. Само че той е разтрогнат официално от няколко дни.

Рафи си е взел решението сам и смята, че за него това е голяма крачка напред, защото ще е самостоятелен, разказват негови  близки. Даже подготвял ново парче, което ще представи другия месец. Просто не искал да дели хонорара си с други  и да се подчинява на прищевките на продуценти.

Твърди се, че Рафи  и Саня Армутлиева, която управлява с желязна ръка „Вирджиния рекърдс“, се разделят без лоши чувства и напълно приятелски поне пред медиите. Хора от музикалния бизнес описват раздялата им като нещо нечувано и невиждано в историята на музикалната компания-майка  у нас.

Първа срещу Саня скочи  Невена Цонева, която  победи в първия сезон на „Мюзик айдъл“. Тя успя да спечели съдебно дело, което заведе заради липса на отчети на работата й и приходите й. От кампанията избягаха  Тома Здравков, който  победи в „Мюзик айдъл 2“,  победителката в третото издание на формата Маги Джанаварова и Богдана Петрова, която зае  първо място в „България търси талант“.

Ангел Ковачев от дуета Ангел и Моисей  също обяви, че се разделя с музикалната компания. Саня е бясна, но прикрива това с мили усмивки, като жури на течащия сега „Х фактор“. Но се разплака, когато един от участниците й отпадна още на старта на шоуто.

https://youtu.be/p53twoqOkhE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *